Jador a reușit, cu un singur mesaj, să își lase fanii cu gura căscată.

Jador a vorbit mereu frumos despre femeile din viața lui și nu numai. Acum, un videoclip ajuns viral demonstrează exact contrariul. Manelistul a fost surprins cum rar au ocazia să-l vadă fanii lui. Reacțiile au fost care mai de care mai diverse.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador nu se implică atât de repede în relații. Manelistul nu este greu de mulțumit, însă are anumite criterii la care ține foarte mult. Aceasta își dorește o persoană fidelă care să îi fie mereu alături, atât la bine, cât și la greu. Și se pare că a găsit-o, la un moment dat.

În emisiunea „Fiță cu Adiță”, care a fost filmată destul de recent, Ionuț, pe numele lui real, a recunoscut că are o femeie în viața lui. Relația părea că se conturează deja, iar asta pentru că părinții lui au cunoscut-o. Sau, cel puțin, așa susținea Jador. La acel moment, artistul spunea că iubita lui este fix femeia de care avea nevoie. Acum, dacă între timp lucrurile s-au schimbat sau nu, nu se știe. Însă, un lucru este cert, cineva l-a supărat pe manelist.

Jador, mai iritat ca niciodată

Într-un videoclip care s-a viralizat cu viteza luminii, Jador a fost surprins când vorbea extrem de urât la adresa unei femei care a trecut prin viața lui. Fanii nu știu dacă este vorba despre partenera ei actuală sau despre altcineva, însă cuvintele lui i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Este pentru prima dată când artistul răbufnește atât de rău. Până acum, acesta se mai controla, însă, de data asta, lucrurile au scăpat de sub control. Fanii au crezut că, de fapt, aceasta este adevărata față a artistului. Momentan, aceasta nu s-a justificat în niciun fel. Urmăritorii lui încă mai așteaptă lămuriri din partea lui, mai ales că nu îi stau în caracter astfel de episoade.

@ovidiuingerasu #jafor ♬ sunet original – Ovi Ovidiu

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.