Jador a demonstrat, încă o dată, că își ia rolul de frate mai mare în serios.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador își iubește familia mai mult decât orice. Artistul are o legătură specială cu părinții, dar și cu frații lui. De fiecare dată când merge acasă, manelistul nu se lasă până când nu îi surprinde în cel mai plăcut mod posibil.

Jador nu a uitat nicio secundă de unde a plecat. Ionuț, așa cum îi spun cei din sat, este o persoană modestă care se mândrește cu originile lui. Artistul este conștient că nu ar fi reușit nimic fără familia sa și, tocmai de aceea, încearcă să le mulțumească așa cum știe el mai bine.

Dintre toți membrii familiei sale, Jador este cel care a avut cel mai mult noroc. Artistul a descoperit faima când se aștepta cel mai puțin, iar la pachet cu asta, au venit și sumele mari de bani. Deși ar fi putut „sparge” sume colosale de bani pe mofturile sale, manelistul s-a gândit și la cei de acasă, așa cum face mereu.

Jador, gest impresionant pentru fratele lui de 22 de ani. Întreaga familie a izbucnit în lacrimi
social media

Jador crede, în continuare, că banii nu aduc fericirea

Mama lui Jador i-a crescut pe copiii ei în așa fel încât să se iubească și să se respecte reciproc. Acum, femeia este mândră de ei, mai ales de artist care a pus totul în practică. Așa cum a spus de multe ori, manelistul și-a făcut o responsabilitate din a-i ajuta pe frații lui, fără să ceară nimic la schimb.

Recent, Jador i-a surprins pe toți cei din familia lui. De luni de zile, toți lucrează la casa fratelui său. Spre deosebire de manelist, fratele acestuia nu are posibilități materiale. Tocmai de aceea, Jador s-a gândit să-l ajute să se mute în noua casă. Fără să știe cineva, artistul i-a mobilat toată casa fratelui său și i-a făcut o surpriză.

Când au văzut ce-i așteaptă acasă, atât fratele său, cât și mama lui Jador au izbucnit în lacrimi.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.