Jador are o față ascunsa? Vloggeritele Reea&Tina il demoleaza pe cantaret! De la ce ar fi pornit de fapt bataia din club? Mario Fresh a incasat-o cel mai grav, dar vina ar fi fost numai a lui Jador. Weekendul trecut manelistul, Georgiana, Mario și Alexia au fost implicati intr-o confruntare de zile mari. In urma scandalului, batausii au fost retinuti de politie.

Reea si Tina, fetele care dau detalii pe Youtube despre concurentii de la Puterea Dragostei, au facut o dezvaluire socanta. Tinerele sunt de parere ca Jador ar fi capul rautatilor. Acestea au povestit si o intamplare mai veche cu manelistul, care vine sa sustina declaratiile lor. Potrivit fetelor, cantaretului i s-a urcat celebritatea la cap. Nu ar fi prima data cand refuza sa faca poze cu fanii, sustin cele doua. De asemenea Reea si Tina il acuza pe artist de aroganta.

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului’, au povestit Reea și Tina pe vlog, menționând că Mario Fresh a intrat în toată situația asta nevinovat.

Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă!

Potrivit celor doua fete, cand a vazut ca e rost de bătaie, Jador a luat-o la fuga si s-a ascuns intr-un tufis. Acolo era si Georgiana, cea despre care se zvoneste ca ar fi in continuare iubita lui. Mai mult, cand au ajuns la politie pentru declaratii, tanara ar fi fost plina de iarba si de frunze. Jador era de asemenea plin de ciulini, potrivit celor mentionate de Reea si Tina. Pe langa informatiile despre bataie, tinerele au povestit si un episod din Centrul Vechi care il are protagonist tot pe manelist.

„Jador alerga și țipa să-l lase în pace. Georgiana s-a speriat foarte tare și de frică s-a ascuns într-un șanț, în boscheți. Ea când s-a dus la secția de poliție să dea declarații avea iarbă și în păr și în gură, peste tot. Jador era plin de ciulini că și el s-a ascuns’

„Acum o săptămână și ceva, eram în Centrul Vechi și, în momentul în care el a vrut să stea cu noi la masă, dar nu se putea și s-a dus la o altă masă. Până să se ducă la o altă masă, a țipat că îl doare în beep și că el este șmecher și că el este beat. Ne-am dat seama că, dacă mai stă mult la masă acolo, o să se ridice cineva și o să-l bată. Noi știam cum face când bea’, au spus vloggerițele Reea și Tina.