Jador nu vrea să se lase mai prejos decât „Domnul Hâtz”.

Jador pare că a uitat momentul în care i-au fost furate economiile de un an. Hoțul s-a distrat pe banii manelistului și aproape că i-a „spart” pe toți pe cumpărături. Pentru a-și mai alina supărarea, Jador a aruncat și el cu sute de mii de euro pe un bolid.

Nu mai este niciun secret faptul că Jador face bani frumoși din cariera de artist. Este unul dintre cei mai apreciați maneliști, iar agenda lui este plină de proiecte și cântări. În mare parte, Ionuț, pe numele lui din buletin, pune banii la ciorap, dar nu uită să se răsfețe. Mai nou, acesta a aruncat o sumă uriașă pe un moft/

Jador este un împătimit al mașinilor cu mulți cai putere. Aceasta a tăcut și și-a dus la bun sfârșit una dintre cele mai mari dorințe. Și anume, aceea de a-și cumpăra propriul lui Lamborghini. Manelistul a pus totul la cale în mare liniște și s-a afișat cu noua bijuterie pe patru roți abia când a știut că totul este gata.

Jador, competiție serioasă cu Dorian Popa. Manelistul și-a achiziționat un bolid de sute de mii de euro
Instagram

Jador a muncit toată viața pentru a-și îndeplini dorințele

Aceasta a fost o surpriză pentru fanii lui, dar și pentru cei ai lui Dorian Popa. Cu câteva zile în urmă, Dorian își anunța fanii că i-a fost livrat Lamborghiniul negru și toată lumea vorbea despre asta. Acum, Jador i-a luat fața cu bolidul roșu pentru care a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 300.000 de euro.

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta.

Dacă îmi iau o mașină atât de scumpă, nu înseamnă că eu sunt alt om, am mașini mai scumpe, de fapt, decât aia, doar că e numele, de aceea spune lumea: Ce mașină misto are băiatul ăsta” a spus Jador, potrivit click.ro

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.