Jador are mari probleme dupa scandalul din club. S-a aflat de la ce a pornit totul si cine a fost de vina. Vă reamintim ca Jador și Mario Fresh au fost atacati de cativa barbati la iesirea dintr-un club din Mamaia. Alaturi de ei era si fiica Andreei Esca, care i-a si ajutat pe cei doi sa scape cat de cat nevatamati. Alexia Eram i-a auzit pe agresori ca vor sa aduca sabii din masina si a inceput sa tipe. Abia atunci s-a stins conflictul.

Din păcate, atat Jador, cât si Mario Fresh au iesit sifonati din aceasta confruntare. Potrivit unor informatii aparute in presa, si Andreea Esca ar fi luat atitudine. Aceasta i-ar fi reprosat lui Mario ca a avut incredere in el, insa acum aceasta a disparut. Prezentatoarea de la ProTv nu vrea sa isi mai vada fiica intr-un astfel de anturaj. Mai mult, Andreea Esca le-a transmis celor doi iubiti ca se mai pot vedea doar daca au agenti de securitate cu ei.

Jador, amenințat grav!

De pază ar avea nevoie si Jador. Rambo Mafiotul, un barbat care pretinde ca stie informatii despre conflict, a facut declaratii socante pe Youtube. Barbatul sustine ca Jador ar fi fost vinovat pentru tot ce s-a intamplat. Rambo a povestit ca artistul a pus ochii pe o tanara din club. Asta fara sa stie ca aceasta avea iubit. Se pare ca de aici a pornit scandalul, iubitul tinerei dorind sa se razbune pe Jador care dansase cu femeia.

„Să vorbim despre Jador. Jador a luat bătaie în club pentru că prostul s-a dat la gagica unui băiat care nu știa că e smecher și așa mai departe. S-a dat la ea, a dansat cu ea, a băut un pahar de vin și așa mai departe și șmecherul ăla care l-a văzut s-a luat de el. Mai avea vreo patru-cinci prieteni pe afară, l-a bătut și pe celălalt, pe prietenul lui. L-a luat afară și i-a făcut ochiul atâta. L-a bătut pentru că s-a dat la gagică-sa. Bă, Jador, cine te crezi? Dacă dai tu ochi cu mine față în față, o să îți fac și eu ochiul ăsta drept așa, că ăla stâng am văzut că e umflat. Să înțeleagă toată lumea să Jador nu a luat bătaie degeaba”, a susținut Rambo mafiotul pe pagina lui de Youtube.