Abi este ironic la adresa lui Mario Fresh, după ce artistul împreună cu Jador și-au luat bătaie. Weekend-ul acesta, Jador, Mario Fresh și Alexia eram au fost la mare. Seara, au mers într-un club din Mamaia, unde s-au distrat așa cum știu ei mai bine. Asta până când câțiva indivizi i-au luat la bătaie pe Mario Fresh și pe Jador.

Abi Talent nu s-a putut abține și a avut și el o reacție. Acesta a postat pe contul lui de Instagram o serie de mesaje acide la adresa celor de la Golden Boy Society. În trecut, Abi a avut parte de o experiență asemănătoare, iar mulți dintre ei au râs de experiența neplăcută și l-au criticat, pentru că a făcut plângere la Poliție. Acum, ei aflați într-o asemenea situație au procedat la fel; motiv pentru care Abi este ironic la adresa lor pe Instagram.

Din punctul lui Abi Talent de vedere, roata se întoarce la un moment dat. Mario Fresh, Lino Golden l-au făcut la momentul respectiv „sifon”, pentru că a depus plângere la poliție. A venit și rândul lor să treacă prin aceeași situație. Abi a mai spus că aici a intervenit karma. În plus, a declarat că singurul de care îi pare rău în toată această poveset este Jador; despre care nu a spus nimic de rău.

Abi este ironic la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden

„Ce ați făcut, mă, Golden câinii mei? V-ați luat bătăiță? De Jador chiar îmi pare rău, el chiar nu merită, e băiat dulce rău.

Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genul ăsta, ați râs, spuneați că sunt sifon și am fost la Poliție. De ce ați făcut plângere, de ce o dați în gardă? Karma!” a scris Abi Talent, pe InstaStory.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru cancan.ro.