Jador este unul dintre artistii momentului, iar multi ar crede ca barbatul este blindat de bani. Iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Se pare ca manelistul nu sta chiar atat de bine cu finantele. Asta dupa ce a investit o suma frumoasa intr-un teren. Cantaretul vrea sa isi construiasca o casa, asa ca economiile lui s-au dus pe terenul pe care va fi ridicata locuinta.

Pentru ca nu sta atat de bine cu banii, Jador si-a sunat prietenii sa vada care l-ar ajuta. Totul a fost pus pe vlog, asa ca acum s-a vazut cine ii este prieten adevarat. Chiar daca este adevarat faptul ca si-a cumparat teren, artistul a ramas insa cu destui bani pentru a supravietui. Manelistul nu a luat pana la urma bani de la cei pe care i-a sunat, insa cu aceasta ocazie a vazut pe cine se poate baza. Primul pe care l-a sunat a fost Lino Golden.

Răspunsul lui Lino l-a cam dezamagit pe Jador. Fiul adoptiv al lui Velea i-a transmis ca nu poate sa il ajute cu niciun leu pentru ca si-a cumparat masina de curand. Nici Mario nu l-a ajutat pe manelist, dar asta pentru ca iubitul Alexiei Eram si-a dat seama ca este o farsa. Cum i-au raspuns Bogdan Mocanu si Livian manelistului? Aceasta este dovada ca nu il lasa la greu.

Livian i-a transmis ca il ajuta cu cat are nevoie, iar daca ii trebuie mai mult, poate sa ii recomande pe cineva. Jador a apreciat gestul prietenului sau si i-a multumit. Si Bogdan Mocanu s-a oferit sa sara in ajutorul prietenului sau, insa l-a intrebat pentru ce ii trebuie atatia bani. Cum era si normal, tinand cont de prietenia ce ii leaga! Cu toate astea, Mocanu si-a sfatuit prietenul sa nu strice banii pe prostii.

Mocanu sare in ajutorul lui Jador

„Ai Revolut? Instaleaz-ți să-ți trimit. Cât îți trebuie?”

Jador: „2000”

Mocanu: Dar ce vrei să-ți iei de 2000 de euro?

Jador: Să mănânc să…

Mocanu: Dar ce vrei să mănânci?

Jador: Caviar

Mocanu: „Hai că-ți trimit mai puțin”

Jador: „De ce? Ca să nu-mi dai tu bani?”

Mocanu: „Îți dau mă, ți-i dau pe toți dacă ai nevoie, dar să nu-i strici aiurea”