Iulia Albu și Mike sunt împreună de 6 ani, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

După divorțul de Mihai Albu, Iulia Albu a fost mult mai atentă la bărbații din viața ei. Fără să caute prea mult, destinul i-a scos în cale un bărbat care a convins-o că dragostea adevărată există. Acum, după mai bine de șase ani de relație, apropiații celor de se întreabă când se vor căsători.

Iulia Albu a fost destul de secretoasă cu relația ei. La început, vedeta nici nu a avut prea multe așteptări, mai ales că nu l-a plăcut din prima pe Mike. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, iar Iulia a fost destul de sceptică. Cu timpul, vedeta s-a convins că acesta chiar este sufletul ei pereche.

Iulia și Mike sunt împreună de șase ani, timp în care au avut ocazia să se cunoască foarte bine. Drept dovadă, cei doi se consideră deja soț și soție, deși nu au făcut acest pas oficial. Iulia preferă ca acest lucru să vină de la sine și nu are deloc de gând să grăbească procesul.

„Un divorț nu este frumos, nu este plăcut pentru nimeni. Dar nu poți acum să te gândești că toate căsniciile se vor termina cu un divorț. Cu siguranță, mi-aș dori să fiu căsătorită în momentul în care voi mai face un copil. Dar nu știu, mă grăbesc acum să-mi fac o rochie de mireasă? Nu.

Iulia Albu fuge de un nou divorț?! Motivul pentru care vedeta refuză să se căsătorească cu iubitul ei
Social media

Iulia Albu își dorește al doilea copil

Ba mai mult, susține că era mult mai entuziasmată de această idee la început, în primii doi ani de relație. Acum, este fericită că lucrurile decurg foarte bine și nu crede în puterea unui act care să îi țină împreună. Totuși, nu a exclus complet ideea de a îmbrăca rochia de mireasă.

„A însemnat. La început, când era relația în primii doi ani, ar fi însemnat, dar atunci nu aveam timp. Acum că avem timp, parcă da.”

Iulia Albu și Mike se înțeleg atât de bine, încât vedeta are de gând să devină mămică pentru a două oară. Vedeta vrea să treacă din nou prin această etapă minunată și simte că Mike este omul potrivit. Ba mai mult, faptul că Mikaela l-a acceptat pe Mike din prima, a fost o mare ușurare pentru vedetă.

„Noi suntem deja practic soț și soție. De aproape 6 ani suntem împreună. Ar trebui? Deja după 6 ani mai contează? Adică nu e ca și când ești deja căsătorit?”, a declarat Iulia Albu pentru playtech.ro.

Momentan, Iulia Albu preferă să se bucure de viață și să aștepte ca lucrurile să se așeze de la sine. Vedeta i-a asigura pe fani că vor fi primii care vor afla schimbările din viața ei.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.