Dacă până acum nimeni nu o știa pe Clara Chia Marti, acum, toată lumea vorbește despre ea.

Iubita lui Pique este în centrul atenției, iar faptul că i-a suflat bărbatul Shakirei a propulsat-o direct în lumina reflectoarelor. Din păcate, popularitatea nu i-a făcut deloc bine blondinei.

Zilele trecute, Pique a făcut pasul cel mare în relația cu Clara Chia. Până acum, cei doi se ascundeau de blițurile paparazzilor și nu voiau să fie surprinși împreună. După ce Shakira i-a făcut praf în noua ei melodie, Pique a decis să-i dea lovitura finală. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a postat prima imagine cu cea care i-a furat inima.

Pe Instagram, profilul lui Pique a luat-o razna odată cu postarea imaginii respective. Sute de mii de fani au reacționat, pro și contra gestului său. Evident, în comentarii au fost prezenți și fanii Shakirei care au jignit-o și au pus-o la zid pe Clara Chia. Mulți au acuzat-o că i-a furat bărbatul Shakirei și că asta o descalifică în fața multora.

Iubita lui Pique a ajuns la spital. Totul s-a întâmplat după ce fotbalistul a oficializat relația
Social media

Pique a jucat-o pe Shakira pe la spate

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, blondina a ajuns pe mâinile medicilor. Se pare că nu a avut probleme grave de sănătate, ci doar s-a confruntat cu câteva episoade de panică. Clara Chia ar fi avut atacuri de panică din cauza reacției celor din online. Cel mai probabil, blondina se aștepta ca fanii să o accepte mult mai bine, dar se pare că realitatea a lovit-o din plin.

Pique și Clara Chiar au o relație de mai bine de un an. Deși toată lumea a aflat de aventura lor abia anul trecut, se pare că fotbalistul a fost cucerit de Clara din 2021. Ambii au frecventat aceleiași cercuri și se pare că s-au cunoscut din prisma planului profesional. Și, tot acesta a fost și detaliul care i-a scăpat Shakirei.