Gerard Pique îi dă o nouă lovitură Shakirei. Fotbalistul și-a oficializat relația cu Clara Marti, tânăra cu care ar fi înșelat-o pe celebra cântăreață. Cei doi au postat prima lor fotografie în mediul online.

Gerard Pique profită de orice ocazie să-i arate fostei sale soții, Shakira, că este fericit. La mai bine de 6 luni după ce și-au anunțat divorțul, fotbalistul și-a oficializat noua relație. El și partenera sa au o relație de mai mult timp, însă până acum au preferat să nu se expună în spațiul public.

Shakira și Pique au divorțat, se pare, din cauza infidelității. Fotbalistul s-a îndrăgostit de o tânără cu 12 ani mai mică decât el și 22 de ani mai mică decât fosta sa soție.

Clara Chia Marti este o studentă la relații publice și lucrează pentru firma Kosmos, ce îi aparține Pique. Aici s-ar fi și cunoscut, iar ulterior au început o relație, chiar dacă el era încă căsătorit. Ca meserie, tânăra se ocupă de organizarea evenimentelor.

Și după ce Shakira l-a umilit în mod public cu noua sa melodie, nici Pique nu a stat prea mult pe rânduri. El a postat în mediul online prima sa fotografie alături de Clara.

Cum era de așteptat, fotografia a stârnit atât reacții negative, cât și pozitive. Cei mai mulți dintre fanii săi nu înțeles însă cum a putut fotbalistul să renunțe la Sharira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Cum a descoperit Shakira că este înșelată

Deși au trecut mai bine de jumătate de an de când s-au separat oficial, detalii din relația lui Pique și a Shakirei au ieșit abia acum la suprafață.

Se pare că artista columbiană și-a dat seama că a fost înșelată din cauza unui borcan cu gem de căpșuni. Cum era plecată perioade mai lungi de timp de acasă, a rămas surprinsă când a văzut că lipsesc anumite alimente, printre care și gemul, pe care le consuma doar ea.

Așa ar fi realizat că atunci când nu era lângă soțul său, acesta aducea altă femeie acasă.

Iar de la această descoperire până la divorț nu a mai fost decât un pas. Cei doi s-au separat, iar copiii lor, o fetiță și un băiat, au rămas în grija mamei.