Toate doamnele și domnișoarele vor avea de trecut vara aceasta prin proba costumului de baie și își doresc să arate impecabil. Dacă nu ai încă un abdomen tonifiat și consideri că mai trebuie să scapi de câteva kilograme, dieta cu piersici îți vine în ajutor.
Consumul de piersici va ajuta metabolismul în pierderea kilogramelor în plus, accelerându-l. Pentru a avea efecte cât mai bune, consumă minim doi litri de apă pe zi și nu consuma alte alimente în afară de cele menționate în lista de mai jos. În aceste cinci zile nu se consumă alt lichid în afată de apă și cafea doar cu zaharină.
Meniu pentru dieta cu piersici
Luni
Micul dejun: 200 ml suc de kiwi şi piersici, 200 ml lapte degresat, cafea îndulcită cu zaharină, o felie de pâine integrală cu marmeladă light.
Prânz: 200 g piept de pui la grătar, 100 g fasole verde şi morcovi fierţi, 200 g salată din două roşii, un castravete, o ceapă potrivită şi un ardei gras condimentate cu puţin ulei de măsline şi sare, o felie de pâine integrală.
Gustare: O piersică.
Cină: 200 g legume (la alegere) fierte, 150 g peşte la grătar, 100 ml iaurt degresat.
Marți
Mic dejun: 200 ml lapte degresat cu 50 g cereale integrale, o piersică, o cafea cu zaharină.
Prânz: 200 g de mazăre gătită,50 g brânză telemea de vacă, două roşii.
Gustare: 200 g salată din fructe de sezon fără alte adaosuri
Cină: 150 g de broccoli fiert, 200 g peşte la grătar, o nectarină
Miercuri
Micul dejun: 100 ml lapte degresat, o cafea îndulcită cu zaharină, o felie de pâine prăjită cu marmeladă light şi 150 ml suc natural de piersici.
Prânz: O porţie de supă de legume, 200 g peşte la grătar cu 50 g cartofi natur, o piersică.
Gustare: Două piersici sau nectarine
Cină: 100 g salată de vinete (fără maioneză) cu două roşii, o felie de pâine integrală, 100 ml iaurt degresat.
Micul dejun: o piersică, o nectarină, 100 ml iaurt degresat cu 50 g de cereale integrale, o cafea îndulcită cu zaharină. Prânz: 200 g salată de roşii, castraveţi şi ceapă, două pulpe de pui la grătar.
Gustare: 100 g fructe de pădure, se pot înlocui cu nectarine sau piersici) cu 50 ml iaurt degresat.
Cină: 200 g peşte la grătar, 100 g cartofi natur, piersici la discreţie.
Vineri
Micul dejun: 100 ml iaurt degresat, 1 piersică, o cafea îndulcită cu zaharină.
Prânz: salată din doi ardei copţi, 200 g piept de curcan la grătar, o felie de pâine integrală, o nectarină
Gustare: două nectarine mici.
Cină: 150 g legume (la alegere) fierte, 100 g peşte la grătar, o felie de pâine integrală şi un iaurt degresat.