Ispita Bianca revine în atenția tuturor într-o altă formulă. După ce a impresionat toți bărbații cu formele sale decupate parcă din reviste, femeia revine cu o nouă abordare.

Se pare că Bianca a renunțat să le mai facă ochi dulci bărbaților și vrea să se apuce de ceva mai serios. Aceasta vrea să se lanseze în industria muzicală. Se poate spune că este destul de hotărâtă să spargă topurile din România, dar și din străinătate.

Bianca a urcat pentru fanii ei un videoclip dintr-un studio în care se presupune că își înregistrează melodiile. Aceasta a ținut să precizeze că va lansa 5 melodii în același timp. Din păcate pentru fani, bruneta a oprit sunetul clipului pentru ca surpriza să fie cu adevărat de proporții. Încă nu se știe ce gen muzical va aborda, dar muți spun că aceasta va performa pe manele sau muzică lăutărească.

Ispita Bianca de la Insula Iubirii apare într-o nouă ipostază

Ispita Bianca mai apropiată de mama ei ca niciodată

De curând, Bianca a urcat o serie de fotografii alături de mama sa. Fosta ispită a vrut să le transmită tuturor faptul că deși a avut multe probleme cu mama sa, acum par să se înțeleagă de minune. Ba mai mult, se pare că femeia a scos din buzunar o sumă frumușică pentru a-și pregăti mama pentru poze.

Mama este foarte frumoasă, cred că ar face show și în club cu mine. Așa că am zis să o iau cu mine la o ședință foto, să îi fac poze cât mai frumoase. Chiar îmi place cum arătăm împreună, zici că suntem surori, nu mamă și fiică… Oricum, pozele astea le vom pune în albumul de familie… Cu ocazia asta am mai vorbit cu ea, mi-a spus și unde greșesc, a încercat să mă mai calmeze, pentru că eu sunt tare impulsivă și deja i-am făcut și ei probleme”, a declarat Bianca Pop pentru desprevedete.ro