Bianca Pop merge din scandal in scandal. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a plans intr-un live pe rețelele de socializare ca a fost supusa unei umilinte grave. Bruneta a ajuns la capatul puterilor și le-a povestit totul internautilor. Potrivit spuselor ei, ar fi fost agresata fizic si scuipata in receptia unui hotel de la malul Mării Negre. Plângând, femeia a jurat ca se va razbuna pe cei care i-au facut rau.

Se pare ca Bianca Pop avea de mai multa vreme divergente cu barbatul care se presupune ca a lovit-o. Aceasta s-a filmat plangand, pe strada si a povestit tot ce are pe suflet. Potrivit acesteia, cand s-a intors la hotelul cu pricina si-a gasit hainele aruncate in strada. Mai mult, tanara sustine ca barbatul respectiv a scuipat-o in fata tuturor si a si lovit-o de cateva ori.

„M-a tras de păr și m-a scuipat pe față. Dar nu este nicio problemă, înfundați toți pușcăria! În anul 2020 nu mai există clanuri, există lege! Mi-am găsit toate hainele aruncate în stradă, am bagajele rupte. Vă distrug pe toți!. La mine nu există clanuri, există lege. Lucrez în presă, în televiziune și vă bag la pușcărie pe toți.” a tunat Bianca Pop pe live-ul de pe retelele de socializare.

De unde a pornit scandalul?

Potrivit unor informatii aparute in presa, Bianca Pop ar fi parasit hotelul in care sustine ca a fost agresata, fara sa achite cazarea. Le-ar fi spus reprezentantilor unitatii ca va veni altcineva sa plateasca pentru ea. Pe de cealalta parte, fosta ispita sustine ca i-au disparut lucruri de valoare din camera de hotel. Aceasta ameninta ca va trimite politia la respectivul hotel pentru a isi recupera ce i-a fost sustras. Potrivit femeii, paguba ar ajunge la cateva zeci de mii de euro.

„Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vrea ….. mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au făcut aşa ceva cu o vedetă! Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani. Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g ….. pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000. La ora actuală, sunt cea mai mediatizată vedetă din România, nu sunt beată, nici drogată, sunt doar agitată. Am băut, nu am mâncat, de aceea mă comport aşa”, spune Bianca Pop.