Irina Rimes a reușit să câștige publicul român prin sensibilitatea ei aparte. A reușit să devină cunoscută în România destul de repede, talentul și perseverența au propulsat-o foarte repede pe scena muzicii românești.

Reclamă

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât MUZICA, respiram și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește”, a menționat Irina Rimes.

Reclamă

Irina Rimes despre melodia „Băiatul meu frumos”

Viața personală a fost destul de frumos oferită publicului, se cunosc câteva detalii dureroase din viața delicatei artiste. La finele lunii aprilie, Irina Rimes, a oferit fanilor săi o nouă melodie. O melodie care prezintă un om cu bunele și relele sale. Aceasta susține că „băiatul ei frumos” este omul care a reușit să o aducă aproape de oameni. Este o melodie plină de o sensibilitate aparte, cea care o redă cel mai bine pe Irina Rimes.

“Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și in jurul căruia mi s-a învârtit universul pana când a ajuns la ceea ce este acum”. A scris cântăreața.

A spus de mai multe ori că prin muzică reușește foarte bine să se exprime în cele mai delicate aspecte. Mereu prezentă cu mesaje sensibile dar la obiect, a cucerit fanii prin sinceritate și emoție. Tânăra artistă a exprimat o poveste de iubire care a marcat-o în mod total.

„Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat ca sa ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau sa urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau sa simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”. Irina Rimes