Duminică seara, „America Express” și-a desemnat marii câștigători.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost primii care au terminat traseul de pe „Drumul Aurului”. Deși echipa a fost preferata publicului, cei de acasă au rămas cu un gust amar după această finală. De data asta, Irina Fodor a fost cea care i-a dezamăgit.

Este al doilea an în care Irina Fodor a preluat rolul Ginei Pistol în emisiunea fenomen de la Antena 1. „America Express” a fost o mobilizare de forțe și o provocare, mai ales că a fost pentru prima dată când s-a filmat în țări periculoase. Echipele s-au aventurat pe „Drumul Aurului”, iar experiența a fost una de neuitat.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost marii câștigători ai acestui sezon. Cei doi au alergat cot la cot cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar competiția a fost mai strânsă ca niciodată. Ambele echipe au fost admirate și îndrăgite de public, iar asta s-a putut vedea cu ochiul liber din comentariile de pe social media.

Irina Fodor, criticată dur după finala „America Express”. Vedeta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului
Social media

Finala „America Express”, intens dezbătută pe social media

Finala „America Express” i-a lăsat pe toți cu un gust amar, iar „vinovata” este chiar Irina Fodor. Prezentatoarea a fost cea care a stârnit un val de reacții în online, iar asta din cauza atitudinii sale. Potrivit internauților, Irina nu a transmis deloc sentimentul de finală și de bucurie, ci, mai degrabă, a fost empatică cu echipa care a pierdut.

Nici trofeul pe care l-au primit Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu a fost pe placul celor de acasă. Pe lângă faptul că nu a avut loc nicio încoronare, trofeul a fost unul minuscul. Tocmai de aceea, cei de acasă au perceput totul ca pe o finală cu buget redus. Spre deosebire de celelalte finale care au avut momente unice, de gală, acum totul a fost sec, lipsit de farmec.