Gina Pistol se dedică trup și suflet lui Josephine.

Gina Pistol își anunța fanii, în urmă cu câteva săptămâni, ca aparițiile ei de la TV vor rămâne istorie. Iubita lui Smiley a renunțat, oficial, la cariera care a făcut-o faimoasă. Motivul pentru care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor este nimeni alta decât fiica ei, Josephine.

Gina Pistol este o mamă extrem de dedicată. Încă de când a aflat că este însărcinată, vedeta a creat o conexiune specială cu fiica ei. Josephine a fost o adevărată surpriză pentru Gina, mai ales că vedeta nu mai avea mari speranțe că va rămâne însărcinată. Acum, micuța ei are doi anișori, iar viața prezentatoarei s-a schimbat radical.

Gina Pistol a recunoscut de multe ori că nu se poate despărți, sub nicio formă, de fetița ei. Vedetei i-a fost mereu să se rupă un pic de cea mică pentru a merge la podcasturi sau pentru a filma la „Chefi la cuțite”. Această iubirea față de Josephine a făcut-o să se gândească mult mai bine la prioritățile ei.

Pleacă sau nu Gina Pistol la PRO TV. Declarațiile care i-au pus pe gânduri pe fanii vedetei
antena 1

Gina Pistol: „Mi se pare normal să fac asta… ”

După ce a pus totul în balanță, iubita lui Smiley a ajuns la o concluzie. Și anume, aceea că vrea să fie mereu prezentă în viața fiicei sale. Iar pentru a nu rata niciun moment important din copilăria ei, singura variantă a rămas sacrificarea planului profesional.

Gina Pistol și-a luat „adio” de la tot ce înseamnă carieră în lumina reflectoarelor. A renunțat definitiv la proiectele ei de la suflet de la Antena 1. Cât despre revenirea în televiziune, nu știe când se va întâmpla asta sau dacă se va întâmpla. Însă, un lucru este cert. Și anume, acela că alegerea a fost făcută cu sufletul și nu regretă nimic.

Cei care au aflat că Gina Pistol și-a luat „adio” de la Antena 1, au început să speculeze imediat că vedeta va pleca la PRO TV. Pentru a spulberea orice dubiu, iubita lui Smiley a făcut o serie de declarații.

„Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a spus Gina Pistol, pentru Click!

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.