Dan Cîmpean, directorul Directoratului Național de Securitate Cibernetică (DNSC), va marca o apariție semnificativă în spațiul media prin participarea la un interviu exclusiv găzduit de Digi24.

ro. Dialogul va fi condus de jurnalistul Alexandru Rotaru, care îl va interpela pe Cîmpean pe teme de actualitate ce țin de securitatea cibernetică în contextul național și internațional.

În acest interviu, se așteaptă ca Dan Cîmpean să abordeze problematicile actuale din domeniul securității cibernetice, oferind perspective profesionale asupra provocărilor și soluțiilor identificate în gestionarea amenințărilor din spațiul digital. Acesta va fi un prilej valoros pentru public de a înțelege mai bine acțiunile și strategiile implementate la nivel național pentru protecția infrastructurii critice de informații și pentru siguranța cetățenilor în fața atacurilor cibernetice.

Interviul cu Dan Cîmpean reprezintă o parte din inițiativa Digi24.ro de a aduce în atenția publicului teme de relevanță majoră, prin dialoguri cu experți și oficiali de top din diverse domenii. Alexandru Rotaru, jurnalistul care va conduce interviul, și-a exprimat entuziasmul față de această ocazie, menționând importanța discuțiilor deschise despre securitatea cibernetică și impactul acestora asupra vieții cotidiene.