INNA a fost una dintre artistele norocoase care nu au fost prea afectate de pandemie. În timp ce alți colegi de-ai ei au fost forțați de împrejurări să ia pauză, iubita lui Deliric a fost pe val mai mult ca niciodată. Artista a petrecut ore întregi în studioul de înregistrări și a lansat hituri cu zeci de milioane de vizualizări.

INNA este una dintre artistele scumpe la vedere. Alexandra Apostoleanu, pe numele ei din buletin, a muncit atât de mult încât azi, numele ei nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista are mai mult succes în afară decât în țara natală și nu este de mirare că petrece mai mult timp peste hotare. Atunci când nu este în vacanță, INNA are concerte pe bandă rulantă pentru care organizatorii scot din buzunare sume colosale.

„Cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA;  două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri; o suită, două camere single și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane.”, a declarat un organizator de spectacole care cunoaște onorariile soliștilor români pentru playtech.ro.

INNA, avere de ordinul milioanelor de euro

Mai mult decât atât, experiența și spectacolele pe cele mai mari scene au făcut-o pe INNA să fie una dintre cele mai bogate artiste de la noi. Capitalul ei de imagine este unul uriaș. Artista bifează campanii cu unele dintre cele mai cunoscute brand-uri naționale și internaționale. Bineînțeles,  asta nu se poate traduce decât prin multe mii de euro adăugate în conturi.

INNA a știut mereu că este norocoasă că a fost înzestrată cu o asemenea voce. Deși se află în topul celor mai bogate voci feminine de la noi din țară, iubita lui Deliric nu a vrut să epateze niciodată prin asta. Totuși, este destul de simplu de observat faptul că averea ei se rotunjește din mai multe surse. Piesele, difuzările la radio, contractele de imagine și multe altele, toate contribuie la asta. Cu ceva timp în urmă, se estima că INNA ar avea 20 de milioane de euro în conturi.