INNA este reprezentanta României peste hotare atunci când vine vorba de muzică. Artista are zeci de ani de experiență în spate și a muncit mult pentru tot ce are acum. INNA nici nu visa la început că va avea succes în toată lumea, iar asta se traduce în mii de euro care îi intră constant în conturi. 

INNA, secretul unei cariere de succes

INNA nu are nevoie de prea multe introduceri. Artista este mereu pe val și cucerește atât publicul de la noi, cât și publicul din afară. Chiar dacă a fost pandemie, iubita lui Deliric nu are motive să se plângă. Muzical, i-a mers mai mult decât bine, iar personal nici nu se mai pune problema.

Constănțeanca a știut să fie mereu cameleonică și probabil asta a ajutat-o cel mai mult în carieră. De la primele piese și apariții până în prezent, diferențele sunt notabile. Artista petrece mai mult timp în străinătate decât în România, iar asta a ajutat-o să pună mâna pe cele mai tari colaborări.

INNA le-a luat fața Deliei și Antoniei. Ce avere impresionantă are iubita lui Deliric și cum a ajuns să fie cea mai bogată artistă din România
B1TV

O parte din succesul pe care îl are INNA se datorează și echipei cu care lucrează. Încă de la lansare și până în prezent, INNA a lucrat cu aceiași oameni care i-au devenit și prieteni. INNA lansează constant piese care urcă în topuri și care fac milioane de vizualizări. Chiar dacă evenimentele și concertele nu au mai fost la fel de multe, artista a avut alternative. Iubita lui Deliric a avut numeroase campanii publicitare, iar recent și-a lansat propria colecție de haine.

La ce sumă se ridică averea artistei?

Fanii INNEI au fost întotdeauna curioși să afle care este averea artistei. Aceasta nu a declarat niciodată și nici nu s-a mândrit cu sumele din conturi, dar nu este greu să îți dai seama. La un calcul simplu, piesele, difuzările, contractele de imagine și de publicitate au făcut-o pe INNA cea mai bogată artistă de la noi. Se estimează că sumele din conturile INNEI ajung undeva la 20 de milioane de dolari.