Tânăra care apare în clipul video alături de Dani Mocanu a apărut în mediul online și a oferit o explicație

De câteva zile, în mediul online a devenit viral un clip video în care celebrul manelist urinează pe o tânără. Artistul este o persoană destul de controversată, criticat fiind deseori pentru gesturile sale. Deși oamenii au lansat diverse comentarii acide cu privire la fapta lui, tânăra a ieșit și a vorbit în spațiul public. 

Pe celebra rețea de socializare TikTok, este regăsit clipul video al tinerei care a fost pusă în acea ipostază. Aceasta a povestit că totul s-a întâmplat de comun acord, fiind mai mult o colaborare cu Dani Mocanu.

Ea este tânăra din clipul video indecent, în care apare alături de Dani Mocanu

colaj substantial

Frumoasa șatenă a explicat că totul a fost o colaborare cu Dani Mocanu.

,,Oficial am făcut video în colaborare cu Dani Mocanu, când îmi dă cu jetul. Știu că majoritatea o să fiți foarte revoltați și supărați pe chestia asta.

El și-a deschis un cont, eu îl aveam deja. Așa că am decis să facem colaborare.”, a explicat tânăra, pe contul ei de TikTok.

@aisabacs6 #fy #fyp #viral ♬ sunet original – Aisa Bacs

Cum au început problemele cu legea. Dani Mocanu a povestit o parte din trecutul său

Este unul dintre cei mai cunsocuți și mai ascultați maneliști din industria muzicală românească. Deși acum se bucură de un succes culminant, trecutul artistului nu a fost deloc unu ușor.

„La 14 ani eram plecat la un cămin sportiv, mă apucasem să fur pe acolo, să sparg, să fac fel și fel.

M-a prins Poliția de multe ori. Am o experiență mare cu Poliția, încă de mult. Aveam 14 ani, am dat bani cu dobândă unui coleg care venea de la București.

Captură YouTube

Ulterior părinții lui au anunțat Poliția și m-am trezit cu polițiștii în căminul respectiv, ne-a scos în fața tuturor acolo.

Am fost prins furând de multe ori, dar m-a iubit Dumnezeu. Nu e un capăt de lume dacă te duci la pușcărie, dar m-a iubit Dumnezeu și m-a scăpat.

De fiecare dată a făcut în așa fel încât să exsite o portiță undeva, să pot să fiu liber”, a mărturisit Dani Mocanu, în emisiunea „În Oglindă”.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!