Alexia Eram nu se uită la bani atunci când vine vorba de încălțăminte preferată. Ce sumă a scos din buzunar fiica Andreei Esca pentru o pereche de sandale cu toc

Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute tinere vedete din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca este de-a dreptul o adevărată iubitoare de modă. Atunci când vine vorba de haine și încălțăminte, Alexia Eram nu se dă înapoi de la lucrurile frumoase, oricât de costisitoare ar fi ele. 

Pe contul ei de Instagram, fiica prezentatoarei TV are un număr mare de persoane care o urmăresc. Cum era de așteptat, tânăra postează acolo diverse fotografii, menite să exprime lucruri care se întâmplă în viața ei. De data aceasta, frumoasa șatenă s-a mândrit cu noua ei pereche de sandale, considerate de tinere absolut splendide.

Dovada că Alexia Eram nu se uită la bani, atunci când vine vorba de încălțămintea care-i place

Deși oamenii simpli din România ar putea plăti chiria cu o astfel de sumă, Alexia Eram o plătește pentru a-și achiziționa sandalele cu toc preferate.

Astfel, o asemenea pereche costă în jur de 540 de euro, echivalentul unei persoane salariate.

colaj substantial

Alexia Eram, complexată de jignirile din copilărie

Acum are o siluetă de invidiat și mereu postează pe rețelele de socializare cum decurge fiecare zi din viața ei. În spatele dorinței de a arăta atât de bine, se află momentele când era jignită de către copii. Aceștia râdeau de ea că era grasă.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’.

social media

Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu.

După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a explicat Alexia Eram, potrivit informațiilor apărute în presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!