Se pare că probleme o urmăresc pe Anda Adam!

Anda Adam este bună de plată! Artista trebuie să plătească taxa de timbre în valoare de 8352 lei, întrucât s-a constatat că până la acest moment nu a plătit-o. La această taxă se adaugă 4.139 de lei + 4.193 de lei. Prin urmare, în urma unui simplu calcul matematic, artista ar urma să scoată din buzunar nu mai puțin de 16.630 de lei.

Vă reamintim faptul că, în urmă cu doar cu câteva luni, vedeta a fost nevoită să părăsească locuința în care stătea în mod ilegal. În încercarea de a-și face dreptate, Anda Adam a vrut să dovedească că nu este vinovată.

Anda Adam nu și-a plătit taxele

Sursa: captură TV

Din păcate pentru aceasta, cererea pe care a depus-o a fost anulată de către instanța de judecată.

„Anda Adam pierde din nou. După ce a fost evacuată din imobilul pe care îl ocupă în mod nelegal, această s-a hotărât să „desfacă” contractul și să-și dovedească nevinovăția.

Doar că de la a vrea la a face e cale lungă în instanța. Pentru că acțiunea a fost făcută să îi spunem în mod incomplet, instanța i-a anulat cererea. Mai pe scurt, nu și-a plătit nici aici, taxele (de timbru). Reamintesc că la jumătatea anului trecut am obținut definitiv evacuarea acesteia din imobil.” a transmis avocatul Adrian Cuculis

Problemele financiare nu sunt o noutate pentru aceasta! În luna mai a anului 2022, aceasta primise un ordin de evacuare pentru un imobil. Se pare că  locuise ilegal în acesta de mai bine de jumătate de an.

Conform declarațiilor sale, Anda Adam intenționa să achiziționeze acea casă, însă în perioada în care aceasta trebuia să achite, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

„Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov. Nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil.”comunica la acea vreme avocatul Adrian Cuculis

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.