Anda Adam face ce face și își pune, din nou, fanii în cap. Recent, artista a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai unde și-a asumat că va răspunde cu sinceritate tuturor întrebărilor. Cei care au urmărit-o pe artistă nici nu au putut fi prea atenți, iar asta pentru că au fost focusați pe imaginea ei.

Anda Adam este una dintre artistele cu ștate vechi în domeniul muzical. De ani de zile, aceasta este prezentă pe marile scene și a fost mereu în topuri. În ultima vreme, aceasta și-a canalizat mai mult atenția pe alte proiecte și afaceri și a lăsat muzica pe planul secund. Cei cărora le este dor constant de ea, o pot admira pe social media.

Anda Adam are un cont de Instagram foarte plăcut ochiului. Nu de puține ori, imaginile postate de vedetă au aprins imaginația bărbaților. Însă, în urmă cu câteva zile, fanii au avut parte de un adevărat șoc. Anda Adam nu arăta deloc așa cum o știau ei de pe Instagram, iar imaginile din emisiunea lui Denise Rifai.

Anda Adam, declarații după ce a apărut în emisiunea lui Denise Rifai. „Niciodată nu am promovat frumusețea trucată” Social media

Anda Adam și-a îngrijorat fanii

Anda a recunoscut că mai apelează la filtre și la programe de editare, dar nu în exces. Dar, urmăritorii ei au ținut să o contrazică, mai ales că dovezile vorbeau de la sine. În loc de tenul fără riduri pe care îl afișează în online, artista a apărut la TV cu cearcăne foarte proeminente. Iar în apărarea ei a avut cele mai bune argumente.

„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată. Am ținut un regim foarte drastic, și, într-adevăr, nu aveam pic de grăsime pe talie, asta nu înseamnă că poza era trucată”, a spus artista. Între timp, specialiștii din domeniul de îngrijire al pielii i-au recomandat Andei să își hidrateze mult mai bine zona ochilor pentru a avea rezultate mult mai bune.