Anda Adam a primit cel mai frumos cadou de sărbători.

Pentru Anda Adam, anul 2022 a fost cel mai important an, din toate punctele de vedere. Artista a mai adăugat o afacere de succes portofoliului deja existent, iar acum, poate spune că este soție cu acte-n regulă. Vedeta s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei și este în culmea fericirii.

Anda Adam trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artistei îi merge bine pe toate planurile, iar de câteva zile a devenit soția lui Yosif. Cu acte-n regulă. Vedeta a spus cel mai sincer „da” în fața ofițerului de stare civilă, iar acum se bucură de statutul de femeie căsătorită.

Artista a plănuit și nunta de mai multe ori, însă, din păcate, planurile ei nu au funcționat ca la carte. Pandemia i-a pus bețe-n roate, așa că și-a luat gândul de la asta. Cel puțin, pentru moment, pentru că pare că s-a mulțumit și cu primul pas serios făcut în această relație.

Cum se simte Anda Adam de când s-a căsătorit civil cu iubitul ei. Artista a făcut primele declarații
Social media

Anda Adam, o logodnică atipică

Anda și Yosif Mohaci s-au logit în urmă cu câteva zile. Cei doi nici nu puteau alege o perioadă mai potrivită pentru acest eveniment din viața lor. Anda Adam a fost extrem de emoționată, însă se pare că rolul de soție nu o copleșește deloc. Și este ușor de înțeles și de ce, având în vedere cu Yosif este sprijinul ei în tot ceea ce face.

„Voiam să vă urăm sărbători fericite și să vă dăm și vestea că noi astăzi ne-am căsătorit. Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră. Și vă urmăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi asta e cel mai frumos cadou de Crăciun! Vă mulțumim că ne sunteți alături!”, a transmis artista fanilor.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.