Carmen Grebenișan a amânat nunta de mai multe ori.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai urmărite și cunoscute influencere de la noi. De-a lungul timpului, aceasta s-a făcut remarcată datorită conținutului pe care îl postează. Deși nimeni nu se aștepta la asta, vedeta a demonstrat că este pregătită în orice secundă să îmbrățișeze viața de familie.

Carmen Grebenișan a avut un an plin din toate punctele de vedere, mai ales cel personal. Vedeta a decis să lase burlăcia deoparte și s-a căsătorit cu alesul inimii ei. Carmen și Alex Militaru se cunosc de foarte mult timp și au frecventat multe cercuri împreună. Însă, până a-și da seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, a fost nevoie să treacă mulți ani.

Prietena Alinei Ceușan a stârnit controverse recente, atunci când a decis să prezinte un scenariu pe TikTok. Într-un videoclip postat pe contul ei, influencera a dat de înțeles că lucrurile între ea și Alex nu mai merg la fel de bine ca înainte. Ba mai mult, se pare că acesta ar fi înțelat-o chiar cu una dintre bunele ei prietene. Cât adevăr și câtă ficțiune este, nu se știe, însă, un lucru este clar. Relația cu soacra ei este una specială.

În ce relații sunt Carmen Grebenișan și soacra ei, după ce s-a speculat că influencera ar fi fost înșelată
social media

Carmen Grebenișan este pe placul soacrei

Deși poate părea clișeic, Cramen și mama lui Alex se înțeleg de minune. Cele două comunică frecvent, ba chiar își fac cadouri. Până și mama lui Carmen este impresionată de cuscra sa. Tocmai de aceea, influencera a recunoscut că de multe ori a fost împinsă de la sparte pentru a o surprinde pe soacră.

„Doamne, mama mă sună și zice: <<Te rog, sună-ți soacra, că așa ceva tu nu ai mai prins în viața ta. Nu o să mai prinzi o femeie așa de bună, care te iubește așa de mult!>> Mama îmi zice să o sun pe soacra mea mai des, să mă ocup de ea, să îi cumpăr cadouri.

O surprind cu cadouri, cu haine nu cred că e cazul,  pentru că nu e genul  de om așa pe zona asta de fashion, dar cu cadouri micuțe îi place foarte mult”, a spus Carmen, potrivit unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.