Carmen Grebenișan se numără printre primele vedete de la noi care și-au asumat statutul de influencer. Împreună cu buna ei prietenă, Alina Ceușan, Carmen a devenit populară într-un timp relativ scurt. Acum, ambele au cariere de succes și au demonstrat că totul este posibil.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai urmărite vedete de pe Instagram. Comunitatea ei crește pe zi ce trece, iar fanii sunt din ce în ce mai numeroși. Blondina s-a făcut remarcată la pachet cu Alina Ceușan. Ambele au venit de la Cluj pentru a lua cu asalt Capitala și chiar au reușit. Cea mai bună carte de vizită a lor este online, însă asta nu le-a scutit de critici.

De-a lungul timpului, Carmen Grebenișan a încasat multe vorbe răutăcioase, dar nu le-a pus la suflet. În schimb, a vrut să demonstreze faptul că lumea care o concepție greșită despre ea. În acest sens, cel mai mult a ajutat-o participarea la „Asia Express”. Acolo a mers tot împreună cu Alina Ceușan și le-a demonstrat tuturor de ce este în stare.

Câte clase are, de fapt, Carmen Grebenișan. Influencera este urmărită de mii de fani Social media

Carmen Grebenișan este un influencer cu diplomă

Deși este mereu prezentă în online, vedeta vorbește foarte rar despre studiile sau despre familia sa. Aceasta preferă să răspundă curiozităților fanilor sau să le vorbească despre subiecte care nu sunt atât de personale. Însă, pentru cei care mai aveau vreun dubiu, da, Carmen Grebenișan are studii superioare acreditate și nu numai.

La vârsta majoritatului, influencera a rămas singură în Cluj, în timp ce părinții ei au decis să plece în Anglia. Chiar dacă era mică, și-a urmat planul cu strictețe și așa a ajuns să absolve Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Cluj Napoca. Însă, formarea ei profesională nu s-a oprit aici. În continuare, aceasta se specializează în diverse domenii, iar cel mai recent este cel al modei.