Implantul mamar a explodat în corpul pacientei! Imagini halucintante!

Operațiile estetice câștigă teren în majoritatea statelor lumii. Atunci când sunt realizate indoilnic pot pune în pericol viață celor care optează pentru astfel de transformări. Un video în care este prezentat un implant mamar care a explodat în corpul pacientei a devenit viral în mediul online.

Publicat: miercuri, 27 mai 2020, 22:09

Implantul mamar este una dintre cele mai răspândite proceduri estetice la care femeile din întreagă lume apelează. Când vine vorba însă de siguranță lor, de mute ori acestea tind să exagereze în alegerea tipului de implant. De asemenea, majoritatea medicilor esteticieni susțîn că femeile ccer întotdeauna mărimi mult mai mari ale acestora, greșit raportate înălțimii și greutății lor.

Implantul mamar uriaș i-a explodat sub piele

Implantul mamar de 480 de ml a explodat în corpul unei tinere din America. În timpul operației, medicul care a operat-o pentru a scoate grozăvia a filmat câteva imagini. Din dorința de a le arată femeilor care exagerează cu bună știință în acest sesn, medicul a distribuit video-ul în mediul online. Cum era de așteptat acesta a devenit viral. Doctorul Stuart Linder a precizat că 80% dintre femeile care ajung în cabinetul sau pentru o operație estetică, aleg greșit procedurile.

”Majoritatea își doresc exact ceea ce nu li se potrivește. Nu poți să porți implanturi mamare la fel de grele cât un sfert din greutatea ta. Le sfătuiesc întotdeauna să se gândească întâi la sănătatea lor. Înțelegem că scietatea actuală le îndeamnă în a fi aceste păpuși perfecte, însă trebuie să conteze mai mult confortul lor. O pereche de sâni grei îți vor aduce dureri atroce de coloana. Nimeni nu vrea să devină cocoșat.” a declarat medicul.

50 de ani de la primul implant mamar

Implantul mamar cu silicon a fost introdus pentru prima oară  îîn SUA. Chirurgii plasticieni americani Thomas Cronin și Frank Gerow au realizat primul implant cu silicon în 1962.Dacă la început, implanturile erau folosite doar în scopuri medicale, în ultimii zeci de ani, industria implanturilor a căpătat o amploare deosebită, mai ales în rândul femeilor care nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic. Potrivit statisticilor americane, in acest domeniu se cheltuiesc anual miliarde de dolari.

Citește și: