Daniela Crudu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Destul de curând, fosta asistentă TV a apelat din nou la doctorul estetician pentru a-și face o îmbunătățire. Cu toate că mulți fani o critică pentru faptul că a exagerat cu operațiile estetice, Daniela Crud nu ține cont de gurile rele. Vedeta face ceea ce-i place și ceea ce o determină să se simtă bină în pielea ei.

Reclamă

Daniela Crudu se numără printre cele mai tunate, dar și cele mai sexy apariții din lumea mondenă la ora actuală. Mulți bărbați o admiră pentru felul în care arate și o consideră o întruchipare a frumuseții. Bineînțeles, ca orice alt lucru, frumusețea este subiectivă. Unii fani sunt de părere că era mult mai frumoasă atunci când vizitele la medicul estetician erau mai rare sau chiar inexistente.

Reclamă

Cu toate că vedeta primește adesea critici din cauza faptului că a întrecut măsura cu modificările la nivelul feței, Daniela Crudu ține cont doar de propriile dorințe și păreri. Drept dovadă, aceasta a mai bifat pe listă încă o intervenție la buze. Daniela Crudu a considerat că nu sunt suficient de mari. Așa că le-a oferit un volum de care să fie mândră. Aceasta nu a păstrat pentru ea acest lucru, ci a împărtășit totul cu fanii de pe rețelele de socializare. În fotografia postată la InstaStory, frumoasa vedetă a pus o seringă, însoțită de tag-ul unei clinici estetice.

Daniela Crudu, o nouă operație estetică! E de nerecunscut
Daniela Crudu, o nouă operație estetică! E de nerecunscut

Ce spunea Daniela Crudu despre operațiile sale estetice

S-a săturat să fie criticată de toată lumea, așa că, acum ceva timp, fosta asistentă TV a pus piciorul în prag și a reacționat. Daniela Crudu le-a dat o replică dură celor care îi comentează aspectul fizic, fiind de părere că toate femeile recurg la asemenea îmbunătățiri.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele”, a declarat frumoasa brunetă.