Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău stă pe un butoi de pulbere.

Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-un restaurant din Dubai. Cei doi au parte, se pare, de o dragoste cu năbădăi. De-a lungul relației lor, blondina și afaceristul au bifat mai multe despărțiri și împăcări. Luna trecută, cei doi au sărbătorit un an de relație.

Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-un restaurant din Dubai

Imagini șocante cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, într-un restaurant din Dubai. Fosta prezentatoare tv a demonstrat, încă o dată, că este tare aprigă când vine vorba de certurile din cuplu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut Revelionul pe meleaguri străine, însă începutul de an a fost unul extrem de prost pentru cei doi. Și asta pentru că s-au certat de mama focului, într-un restaurant de lux din Dubai, Amazonico.

Fix în prima zi din 2022, Bianca Drăgușanu a fost filmată în timp ce urla de zor la iubitul ei, Gabi Bădălău, deși în jurul lor mai erau alte persoane. Vă prezentăm, în exclusivitate, un video senzațional cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, certându-se teribil în văzul tuturor.

Bianca Drăgușanu l-a provocat pe Gabi Bădălău să o lovească

Vedeta nu a ținut cont de nimic și și-a descărcat nervii pe Gabi Bădălău, care asista șocat la circul făcut de partenera lui. Nervoasă la culme, blondina s-a isterizat de față cu toată lumea și chiar l-a provocat pe Gabi să o lovească.

„Hai, măi, dă”, i-a strigat Bianca Drăgușanu lui Bădălău, spre uimirea celor din jurul lor.

După ce a țipat la el minute în șir, în localul Amazonico din Dubai, Bianca Drăgușanu a părăsit val-vârtej masa la care se afla cu Gabi și a ieșit afară, deși ploua torențial.

În toată nebunia creată, Gabi și-a uitat portofelul pe masă, semn că era super-nervos pe iubita lui. Nu știm de la ce a pornit tot scandalul între ei, însă la scurt timp, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune și s-au reîntors la masă, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Vezi Video 1:

Se pare că Gabi a reușit, din nou, să o îmbuneze pe Bianca Drăgușanu. După ce s-au întors în restaurant, cei doi amorezi au ales să stea la masă cu Denisa de la Bambi și soțul său, Mircea Brânzei.

Rămâne de văzut, însă, cum va evolua relația lor de iubire!

Vezi Video 2:

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.