Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi care au ales, anul acesta, înafara țării. Vedeta s-a dus în Dubai și a atras toate privirile în noaptea dintre ani. 

Pentru că a vrut să se simtă specială, Bianca Drăgușanu a ales ținută cu adevărat spectaculoasă, care, așa cum era de așteptat, a atras toate privirile pe rețelele de socializare.

Ce ținută a ales Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de Revelion

Pentru a fi sigură că lasă impresie bună, Bianca Drăgușanu a îmbrăcat de Revelion rochie albă, scurtă și mulată. Blondina a ales, spre surprinderea tututor, să petreacă seara de Revelion, alături de Alex Bodi.

O singură zi și-ar fi plănuit să stea acolo diva și al ei iubit. ”Toată lumea e plecată în Dubai și m-am gândit: oare o fi o variantă bună, că e tot mapamondul acolo?”, spunea Bianca, pe Instagram.

Ce ținută a ales Bianca Drăgușanu pentru petrecerea de Revelion. Imaginile care i-au înnebunit pe fani
Instagram

Bianca a avut probleme de sănătate

Din păcate, sfârșitul de an i-a adus Biancă Drăgușanu și o serie de probleme de sănătate. Ea le-a povestit fanilor, în urmă cu doar câteva zile, prin ce a trecut.

”De mai bine de 12 ani fac sport aproape săptămânal dacă nu în fiecare zi. Am avut o perioadă de trei săptămâni în care am fost absentă și s-a resimțit, corpul meu a resimțit. Am fost răcită cobză.

Mi-am revenit, până la Revelion fac din nou pătrățele, nu mă las pentru că sunt ambițioasă și îmi iubesc mult corpul”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram.
După ce și-a operat nasul reușind să își modifice vizibil trăsăturile faciale prin procedura denumită ”jawline”, Bianca Drăgușanu s-a tunat din nou. A ajuns în cabinetul medicului estetician și a decis să apeleze la procedura numită ”cat eye”, cu fire.
„După intervenția de cât eyes’ pot să spun că rezultatele sunt mai mult decât incredibile și va recomand cu drag și vouă această intervenție”, a scris diva pe Instagram.