Ilona Brezoianu poate să se apuce oricând de cântat.

Nu mai este niciun secret faptul că Ilona Brezoianu este extrem de talentată. Actrița nu face show doar pe scena marilor teatre, ci și la evenimentele la care este invitată. Recent, Horia Brenciu a avut concert la Sala Palatului, iar una dintre cele mai plăcute surprize ale serii a fost chiar Ilona.

Ilona Brezoianu a fost mereu atrasă de artă, indiferent de forma sub care se află. În prezent, actrița bifează unele dintre cele mai râvnite roluri din lumea teatrală, dar asta nu înseamnă că nu se mai pricepe și la altceva. Un alt punct forte de-ale vedetei este cântatul. Da, ați citit bine! Ilona cochetează cu muzica, iar rezultatul nu este deloc unul rău.

La „Neatza cu Răzvan și Dani”, Ilona a intrat de multe ori peste momentele lui Florin Ristei. Cei de acasă au perceput totul ca pe o glumă, dar se pare că a fost cât se poate de serios. Ilona este atrasă de muzică și ar chiar și o voce deosebită.

Ilona Brezoianu, așa cum rar o văd fanii. Actrița a făcut spectacol pe scenă alături de Horia Brenciu. VIDEO
social media

Ilona Brezoianu, o vedetă completă

Cei care s-au uitat la „Te cunosc de undeva”, au observat ca Ilona Brezoianu a intrat în pielea anumitor personaje cu foarte mare ușurință. Motivul?! Stă foarte bine și pe partea actoricească, dar și pe cea artistică, muzicală. Acest lucru l-a observat și Horia Brenciu care nu s-a putut abține și a invitat-o la spectacolul lui.

Mai încrezătoare ca niciodată, Ilona a urcat pe scenă și a făcut show, în adevăratul sens al cuvântului. Actrița a lăsat emoțiile deoparte și a cântat alături de Horia Brenciu. Emoțiile au fost extrem de mari, dar se pare că vedeta s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Pentru Ilona a fost prima dată când a cântat pe o scenă atât de mare, în fața unui public numeros. Vedeta a mai cântat și alături de Florin Ristei, dar în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei.

@mariuslulea #muzica #romania #concert #salapalatului #livemusic @Marius Lulea @Marius Lulea ♬ original sound – Marius Lulea

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.