Ilona Brezoianu a dezvăluit de ce nu este implicată într-o relație sentimentală.

Ilona Brezoianu a vorbit despre viața sa privată. Aceasta nu est implicată într-o relație de iubire, iar motivele au fost dezvăluite chiar de către ea.

Ei bine, Ilona nu are un iubit în acest punct al vieții sale, nu pentru că ar fi foarte exigentă când vine vorba de bărbați, însă, timpul nu-i permite să acorde importanță acestui aspect al vieții sale. Se împarte între mai multe proiecte, iar timpul liber nu este cel mai bun prieten al său.

Ilona Brezoianu: „Nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta”

Sursa: Social media

CITEȘTE ȘI – Ce a făcut Ilona Brezoianu cu primii bani pe care i-a câștigat: „Aveam de ales între..” VIDEO

„Să zicem că sunt și pretențioasă, dar nici nu m-am focusat pe aspectul ăsta pentru că am creierul împrăștiat în toate direcțiile. Am toate emisiunile, toate filmările, toate proiectele și nu mă pot focusa neapărat pe aspectul ăsta. Cred că ăsta este singurul motiv. Trebuie să fii un pic pregătit, iar eu nu sunt pregătită pentru că sunt cu gândul la tot ce am de făcut.” a mărturisit Ilona Brezoianu pentru fanatik.ro.

Când vine vorba despre un potențial iubit, Ilona nu are prestabilite o listă de criterii pe care acesta ar trebui să le îndeplinească. Important pentru ea este ca bărbatul din viața sa să aibă o doză mare de umor. Cât despre aspect fizic, pentru Ilona acest aspect este irelevant.

„Nu am așa o listă pe care ar trebui să o îndeplinească cineva. Cred că cel mai important ar fi să aibă simțul umorului, că asta că reprezintă pe mine și cu asta trăiesc cel mai mult. Restul sunt rezolvabile. Atunci când o să existe persoana aia o să îmi dau seama că ea este și nu mai contează (n.r. aspectul fizic).” a mai spus actrița pentru sursa citată anterior

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.