Ilinca Vandici este o prezentatoare foarte iubită de la noi. Este frumoasă, are o carieră în televiziune de invidiat și o familie fericită. Cu toate că viața ei pare perfectă, vedeta se pare că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. Motivul este unul surprinzător.

Cum ne-a obișnuit și până acum, Ilinca Vandici este o femeie foarte sinceră. Nu se rușinează să discute despre problemele sale personale, așadar este deschisă cu fanii săi. În cadrul unui interviu acordat recent, frumoasa prezentatoare a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultimele luni și cum a ajuns să solicite ajutorul unui psiholog.

Din câte se pare, situația cauzată de apariția noului virus a avut un impact foarte puternic asupra Ilincăi. S-a descurcat greu în izolare, iar la final a avut nevoie de un specialist pentru a trece peste problemele sale.

Cu această ocazie, vedeta a vrut să tragă și nu semnal de alarmă fanilor săi. Ea a vrut să le transmită tuturor că mersul la psiholog este un lucru normal, în special într-o perioadă atât de dificlă cum e cea prin care trecem acum.

“Am ieșit din perioada pandemiei cu ședințe la terapeut. Șoc și groază. Nu e un lucru puțin pentru că tind să cred că societatea în care trăim și mai ales generația noastră are un nevoie de un pic de ajutor, are nevoie de un șut în fund, ca să se trezească un pic la realitate și să-și dea seama de lucrurile care se întâmplă fără a cădea în diverse pase mai proaste, stări mai dubioase, fără chef”, a povestit Ilinca Vandici.