Ilinca Vandici este o mămică devotată și o soție care știe cum să nu își neglijeze soțul. Datorită conexiunii pe care o are cu toți membrii echipei de la „Bravo, ai stil!”, femeia se mândrește cu faptul că ea este cea care alege ținutele soțului ei. Totuși, ea spune că ține cont și de părerile bărbatului. Dacă el consideră că nu nu îi place ținuta aleasă de soția lui, aceasta nu mai insistă.

Reclamă

Într-un interviu acordat de curând, Ilinca a vorbit despre fiul său, Zian. Se pare că băiețelul de numai 3 ani le umple timpul părinților săi. Deși este încă mic, băiețelul este foarte curios să afle cât mai multe lucruri. Mama lui a ales să abordeze totul foarte matur și să poarte uneori discuții „de oameni mari” cu acesta.

Ilinca

Reclamă

De la nașterea lui Zian, de când am propria mea familie, Zian reprezintă fericirea supremă pentru mine și soțul meu. Nu concepem viața fără el. A devenit centrul Universului nostru”, a mai declarat Ilinca.

Deși este o femeie foarte ocupată, Ilinca reușește să păstreze flacăra iubirii vie. Aceasta a spus că indiferent cât de ocupată ar fi, încearcă să găsească câteva momente pe care să le petreacă cu soțul ei. Aceștia și-au creat obiceiul sănătos de a ieși la întâlniri doar ei doi.

Avem parte de vacanțe doar pentru noi doi, eu și Andrei, avem seri când ieșim în oraș fără copil etc. Timpul cu copilul nostru este timpul cu copilul”, a explicat Ilinca.