Povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa a început în perioada liceului. Iată cum a început totul

Iancu Sterp i-a urmat exemplul fratelui său și se pregătește deja să își întemeieze o familie iubita sa, Denisa. Despre viața sa privată, Iancu este extrem de rezervat. Tocmai de aceea fanii au rămas uimți când acesta a făcut publică relația. 

Pe Iancu și Denisa îi leagă o poveste de dragoste care se întinde pe o durată de opt ani de zile. Cei doi au format un cuplu în perioada liceului, însă s-au despărțit. Iubirea dintre ei a fost atât de mare, încât după ani de zile au decis să formeze un cuplu.

Iancu Sterp: ,,Ne-am reintersectat și suntem împreună acum”

Deși de puțin timp formează un cuplu, cei doi au fost împreună în trecut. Iancu Sterp a vorbit pentru prima dată despre relația lui cu Denisa.

Colaj Substantial

,,La noi e o poveste lungă. Cred că e de opt ani povestea noastră. Numai că nu știa nimeni, că nu eram la televizor acum opt ani. E din liceu. Eram pe clasa a IX-a sau a X-a. Și am fost atunci împreună oarecum, dar eram mai copii, mai necopți la minte, așa. 

Și după aia am luat-o pe drumuri separate. Dar uite, că dacă dragostea adevărată și mare… ne-am reintersectat și suntem împreună acum.”, a povestit fratele lui Culiță Sterp, potrivit clipului video devenit viral pe TikTok.

@video.clipuri1 #iancusterp #interviu #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou ♬ original sound – videoclipuri1

Iancu Sterp, poveste de dragoste asemănătoare cu cea a fratelui său

Oamenii au observat o asemănare între poveștile de dragoste ale celor doi frați. Singura diferență însă este că Daniela și Culiță Sterp nu au fost împreună în perioada liceului.

,,Seamănă, numai că Culiță cu Daniela nu au fost împreună. Eu cu Denisa am fost împreună și a fost singura fată de care am fost îndrăgostit cu adevărat și pe care am iubit-o. Și de-asta niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea.

social media

CITEȘTE ȘI – Culiță Sterp și Daniela se pregătesc de nuntă! Artistul a probat deja costumul și este gata de marele eveniment. FOTO

Și noi în perioada asta de 7-8 ani, cât a trecut de când n-am mai format o relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit. Adică aveam scânteia aia. Și acum când ne-am mai maturizat, am decis că e momentul să fim fericiți. Eu să fiu cu ea, și ea cu mine. 

Și am făcut pasul cel mare pentru că ne-am maturizat. Și acum suntem bine amândoi, mulțumim lui  Dumnezeu.”, a mai spus Iancu Sterp.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!