Vlăduța Lupău s-a ocupat de o ședință foto inedită pentru micuțul ei.

Vlăduța Lupău a devenit mămică în urmă cu două luni. Ea și soțul ei, Adi Rus sunt în culmea fericirii de când Iair a apărut în viața lor. Pentru a marca evenimentul, artista i-a făcut micuțului o ședință foto într-un mod neobișnuit, care a încântat pe toată lumea.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți în urmă cu două luni când Iair a apărut în viața lor. Micuțul este perfect sănătos și le umple inima celor doi de bucurie. Pe zi ce trece, el crește și rămâne la fel de încântător pentru toată lumea.

Pentru a marca cele două luni de viață, mama sa i-a pregătit o ședință foto într-un mod neobișnuit. Iair a fost „conținutul” dintr-un sendviș foarte adorabil. Nu, nu este nicio glumă. Micuțul a fost așezat pe o pâine uriașă și murdărit puțin cu nutella.

Totodată, una dintre mâinile sale era într-un borcan plin cu nutella. Fanii din mediul online au rămas uimiți și au lăsat multe comentarii de apreciere.

CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au mutat în casa nouă. Locuința celor doi pare desprinsă din reviste

 

@vladutal Azi împlinesc 2 luni și vă fac cinste cu un sandivici cu nutella! 🤤❤️ #iair #vladutalupau #2months ♬ sunet original – Vlăduța Lupău

Ce va face Vlăduța Lupău cu banii de la botezul fiului

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul în data de 27 septembrie. Botezul a fost unul desprins din povești, având un decor superb din flori naturale, locația fiind una exclusivistă. După ce a fost creștinat la biserică, s-au numărat invitații și au ieșit în jur de 700 de persoane care le-au fost alături în această zi importantă.

Artista și soțul ei au decis ce vor să facă cu banii pe care i-au primit în urma botezului. Își doresc să pună toate economiile deoparte și vor achiziționa un apartament în Dubai.

Vlăduța Lupău a văzut acest lucru la mai multe vedete din țară și chiar a discutat cu o firmă de imobiliare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât să punem toate economiile lui deoparte. Căutând informații la prietenii noștri care sunt părinți și auzind ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă. Mai exact, să investim într-un apartament din Dubai. Am văzut asta la multe persoane publice. Ni s-au prezentat toate beneficiile și avantajele unei astfel de investiții imobiliare în Dubai.”, a spus Vlăduța Lupău la scurt timp după botez.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.