Celebrul cuplu a trăit bucuria de a păși în casa visurilor

Vlăduța Lupău și Adi Rus se pot considera norocoși. Cei doi soți au bifat în ultima perioadă două mari victorii. În urmă cu mai bine de o lună, fiul lor mult așteptat a venit pe lume, iar aseară, s-au mutat în casa visurilor lor. După un proiect realizat după dorințele celor doi parteneri, superba locuință a fost finalizată.

Mândri de reușitele lor

Ce poate fi mai frumos pentru un cuplu decât să își îndeplinească dorințele comune? Un copil adus pe lume, un cămin călduros și o viață liniștită, sunt cu siguranță aspectele care aduc binecuvântare într-o căsnicie. Vlăduța Lupău și Adi Rus au muncit mult pentru îndeplinirea dorințelor lor. Într-un final însă, fiecare vis în parte a devenit palpabil.

Târziu în noapte, artista și partenerul ei de viață și-au transportat ultimele bagaje în noua locuință. Vlăduța a publicat pe contul ei de socializare o fotografie alături de soțul și bebelușul ei. Obosită, îmbrăcată în pijama, cântăreața a ținut să le mărturisească fanilor ei cât este de fericită.

” Ce împlinire. Suntem ACASA…Mulțumim Doamne că ne-ai ajutat. Ești prea bun cu noi.”, a scris artista pe Instagram.

Sursa foto: Instagram


Cât i-a costat noua casă

Vlăduța Lupău și soțul ei au pornit de la zero proiectul casei. Cei doi și-au dorit un imobil aparte care să fie amenajat după gusturile lor. Fostul portar de la CFR Cluj, Adi Rus, s-a implicat enorm de mult în finalizarea locuinței.
Partenerul Vlăduței a petrecut mult timp pe șantier pentru 
a se asigura că totul merge conform planului. La capitolul amenajări interioare, artista a fost cea care a contribuit. Vlăduța a apelat însă și la specialiști pentru a pune în valoare fiecare colț al casei.

Investiția a fost una substanțială, însă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Ambii soți contribuie însă la veniturile familiei, astfel că, totul devine mai ușor când lucrurile se fac împreună.

Noua casă a Vlăduței Lupău este tot în orașul Cluj, acolo unde aceasta locuiește încă din studenție. Până de curând, artista și soțul ei au locuit împreună într-un apartament.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.