I-a fost scăzut sau nu salariul Andreei Esca pe perioada pandemiei?

Fără doar și poate, perioada pandemiei a fost una dificilă pentru foarte mulții românii. Foarte multe persoane și-au pierdut job-ul din cauza virusului și restricțiilor, iar alți angajatori au tăiat salariile pentru a putea face față.

CITEȘTE ȘI – Andreea Esca, gafă de proporții în timp ce prezenta știrile. Prin ce situație jenantă a trecut în direct în timpul jurnalului

Prezentă în cadrul unei emisiuni la radio, Andreea Esca, cea mai cunoscută prezentatoare de știri de la noi din țară a fost întrebată de către prezentatori dacă pe durata pandemiei a avut parte de vreo micșorare a salariului.

Andreea Esca: „Ar fi trebuit să-mi crească”

@florentina_vaida

#vaidaflorentina #foryou

♬ suono originale – Vaida

Vedeta de televiziune nu s-a ferit să răspundă la această întrebare și a satisfăcut curiozitatea gazdelor respectivei emisiuni. Ei bine, aceasta spune că n u s-a confruntat cu această problemă în ultimii doi ani de zile. Ea este de părere că remunerația sa ar fi trebui să crească, având în vedere că pe parcursul acestei perioade a întâmpinat nenumărate dificultăți.

„Dacă mi-a scăzut salariul pe timp de pandemie? Nu, nu! Cred că la câte am dus în pandemia asta ar fi trebui să-mi crească.” a declarat Andreea Esca în cadrul emisiunii de la radio

De curând, prezentatoarea știrilor de la PRO TV, Andreea Esca a schimbat prefixul, împlinind vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie, știrista și-a dus cei mai buni prieteni într-o vacanță în Turcia.

Referitor la ceea ce face pentru a se întreține, aceasta mărturisește că acordă o mai mare atenție la ceea ce mănâncă. De asemenea, folosește mai multe creme pentru pielea sa.

„Nu fac nimic altfel decât făceam. Poate că sunt mai atentă la ce mănânc. Folosesc mai multe creme decât foloseam înainte. E important să ai alături oameni veseli, activi, tineri, cu idei. Ăsta e secretul!” a declarat Andreea Esca, conform libertatea.ro

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.