Andreea Esca prezintă principalul jurnal al Pro tv-ului din 1 decembrie 1995, chiar din momentul în care s-a lansat postul de televiziune. În cei șaptesprezece ani de când se află la cârma Știrilor, Andreea Esca a avut parte de o întâmplare ce i-a rămas întipărită în minte.

Aceasta povestește despre un moment în care a avut doi invitați concomitent în timpul jurnalului. Cele două persoane nu erau cunoscute publicului și nici Andreea Esca nu le știa identitatea. Fiecare invitat avea subiectul său, unul dintre ei se afla în studio alături de vedetă, iar celălalt într-o încăpere separată.

Întâmplarea a făcut ca regizorul de platou să îi încurce pe cei doi și i-a adus Andreei Esca invitatul de la subiectul 2 pentru subiectul 1. De aici și până la o adevărată încurcătură n-a fost decât un pas.

„Regizorul de platou i-a încurcat..”

Sursa: Social media

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv.

 Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.” a declarat Andreea Esca, conform Viva

„A fost groaznic..”

Prezentatoarea și-a întrebat invitatul de roșii, iar acesta i-a răspuns faptul că el este invitat pentru a vorbi despre subiectul legat de centrala de la Cernavodă. Andreea Esca descrie momentul ca fiind groaznic, având în vedere că nu înțelegea nimic din ce se întâmpla.

„Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut.” a mai spus Andreea Esca pentru sursa citată