Horoscop 9 iunie. Astăzi, luna va ajunge în semnul Vărsătorului. Prima parte a zilei vine cu o conjuncție a acesteia cu Saturn retrograd.

Reclamă

În momentul în care se întâmplă acest eveniment astrologic, astrele schimbă viața semnelor fixe. Mai exact Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul au parte de schimbări. De schimbări au parte și nativii din zodiile de aer.

Reclamă

Horoscop 9 iunie

Berbec

În cea de-a doua zi a săptămânii, nativul Berbec se gândește la o schimbare. Vă schimbați mașina, locul de muncă sau chiar locuința. Este recomandat ca pentru o astfel de alegere să cereți sfatul cuiva drag. În rest, astăzi astrele nu întrevăd vești proaste pentru voi.

Taur

În prima parte a zilei, nativul taur se gândește la trecut. Există ceva ce nu vă dă pace, însă nu știți ce anume. Cel mai bine este să vă detașați de stres și să faceți ordine în gânduri. Cei din jurul vostru ar putea avea parte de o dezamăgire din cauza acestei atitudini.

Gemeni

Nativii Gemeni astăzi fac un compromis. Cineva drag vă roagă să îi ajutați cu ceva foarte important. Astrele vă recomandă să vă gândiți de două ori înainte de a trece la fapte.

Rac

Racul pare că nu s-a odihnit în ultimele zile. Oboseala s-a strâns și de aceea nu mai dați randament. Cel mai bine este să apelați la ajutorul unui coleg de echipă. Doar așa vă puteți duce proiecte la final.

Leu

Leul are ceva probleme în familie. Partenerul de cuplu vă reproșează că nu îi acordați destulă atenție. Și dacă are dreptate? Încercați să vă împărțiți în mod egal între job și acasă, astfel încât să fie toată lumea mulțumită.

Fecioară

Astăzi fecioara visează cu ochii deschiși. Ați întâlnit pe cineva care vă face să uitați de rutină. Tot ce vă doriți este să petreceți mai mult timp în compania lor. Aveți grijă să nu vi se aprindă prea tare călcâiele, căci nu aveți destul timp să vă dați seama dacă este bine ce faceți, sau nu.

Horoscop 9 iunie. Balanță

Balanțele caută să se odihnească astăzi. Cel mai bine este să luați o pauză de la tot stresul și să plecați într-o călătorie. Natura v-ar ajuta să vă liniștiți.

Scorpion

Dragă scorpion, ultimele zile au fost un haos pentru tine. Așa va fi și în următoarele. Ai  nevoie de o răbdare de fier pentru a putea trece peste toate. Ia totul cu calm și nu te grăbi în luarea unor decizii de viitor.

Săgetător

Săgetătorul are ceartă în familie. Motivul? Voi! Rudele sunt supărate că nu le-ați mai trecut pragul de mult. Dacă aveți bunici sau membri ai familiei pe care nu i-ați mai vizitat, pare că e timpul să o faceți.

Capricorn

Capricornul simte nevoia de odihnă.  Proiectele de la locul de muncă ar putea avea de suferit Dacă nu vă concentrați. Aveți grijă! Șefii ar putea fi chiar în spatele vostru și vor observa greșelile.

Vărsător

Vărsătorul simte nevoia să fie singur. Oamenii din jurul vostru nu vă mai aduc linișteștea așa ca înainte. Cel mai bine este să luați o decizie și să porniți pe un nou drum, spun astrele.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se confruntă cu probleme financiare. Orice pas trebuie gândit foarte bine, deoarece s-ar putea să nu faceți față acestei provocări economice. Încercați să vă gestionați mai bine cheltuielile.