La final de an, Smiley va lansa un proiect diferit de ce a făcut până acum, care va combina pasiunea sa pentru actorie cu muzica. Serialul muzical se va numi ”Mai mult de-o viață” și va fi compus din cinci episoade, scurt-metraje. În acest proiect sunt implicate mai multe vedete autohtone, printre care și Gina Pistol, iubita lui.

Gina Pistol și Smiley, implicați într-un proiect comun

Primul episod al serialului urmează să fie lansat pe 25 noiembrie și va putea fi urmărit pe canalul de Youtube al lui Smiley. Muzica serialului este compusă, produsă și înregistrată în studiourile HaHaHa Production.

foto: Instagram

Gina Pistol a revenit pe micile ecrane și a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de pe platourile de filmare din cadrul show-ului ”Chefi la cuțite”.

„Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol.

Cum a cucerit-o Smiley pe Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi. De fiecare dată când este întrebată despre relația ei cu Smiley, Gina Pistol se emoționează și își alege cele mai frumoase cuvinte. Gina și Smiley își amintesc mereu cu drag cât de intensă a fost toată perioada de tatonare. Nimeni nu se aștepta ca Smiley și Gina să fie împreună de peste cinci ani și să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

”Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.” și-a amintit Gina Pistol. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine. Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta.”, a spus Gina Pistol.

Cât despre povestea de dragoste dintre el și Gina, Smiley a adăugat: „E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare. Nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv.M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a spus solistul într-un podcast al lui Damian Drăghici.