Gina Pistol a fost mereu o persoană rezervată când a venit vorba despre viața ei personală. Ea și Smiley au preferat să se iubească departe de camerele de filmat. Cei doi artiști se iubesc la nebunie, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. În ultima vreme, ei au prins mai mult curaj și le-au vorbit tuturor despre relația lor.

Prezentatoarea nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față și de data aceasta. Ea și-a deschis inima în fața fanilor și le-a povestit despre cea mai mare dezamăgire din viața ei. Pentru ea este un subiect sensibil, dar a preferat să le mărturisească și fanilor despre asta. Unii dintre ei au rămas cu gura căscată, când au auzit prin câte a trecut vedeta.

Gina Pistol și-a făcut curaj

Prezentatoarea este o persoană care și-a pus de multe ori încrederea în persoanele greșite. A avut mari așteptări de la oamenii din jurul ei și a sfârșit prin a fi dezamăgită de acestea. Nici măcar ea nu credea că va fi nevoită să treacă prin astfel de momente, dar viața este plină de surprize.

Gina Pistol, dezvăluiri despre cea mai mare dezamăgire din viața ei: “Am fost fraierită”
Instagram

În plus, ea este extrem de sinceră și nu s-a temut să spună chiar tot ceea ce a avut pe suflet. Nu îi pare rău de toate aceste experiențe neplăcute, pentru că au fost adevărate lecții de viață pentru ea. Asta nu este tot. Zilele acestea, multă lume a criticat-o dur din cauza faptului că primește multe lucruri gratis doar pentru a le promova. Bineînțeles că nu a putut să tacă și le-a dar replica gurilor rele.

“Se trezește câte o persoană să spună că primesc totul pe gratis. Da, sunt momente când mai primesc și eu pe gratis sau primesc reduceri. Și eu cred că merit asta pentru că sunt în showbiz de 20 de ani iar de-a lungul timpului, am oferit și eu mult timp din viața mea. Eu sunt de fel foarte generoasă, am oferit pentru că mi s-a cerut ajutorul, pentru că oamenii care mi-au cerut ajutorul îmi erau dragi, unii erau la început de drum pentru și nu își permiteau să plească. Am oferit pentru cauze nobile dar mi s-a mai luat și cu japca, am fost fraierită de foarte multe ori. Am zis că la un moment dat o sa vină vremea să primesc și eu”, a povestit Gina Pistol.