Numai mâine nu-i poimâine și Gina Pistol se căsătorește cu Smiley, în mod oficial. După mai bine de 7 ani de relație și aproape doi de logodnă, prezentatoarea și iubitul ei fac pasul cel mare. Totul va fi cu atât mai emoționant cu cu cât la eveniment va participa și micuța Josephine.

Gina Pistol este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment din viața ei. Ca orice viitoare mireasă, aceasta are emoții pentru că vrea ca totul să fie ca la carte. În ciuda faptului că toată lumea stă cu ochii pe ea, Gina a reușit să fie destul de discretă. Prin urmare, blondina a dat din casă doar detaliile care i s-au părut a fi relevante.

Despre rochia de mireasă nimeni nu știe prea multe, nici măcar viitorul mire. Smiley a ales să respecte dorința iubitei sale și vrea să păstreze suspansul până în ziua nunții. În timp ce la el totul este mult mai simplu, Gina a avut mai multă treabă până a pus totul la punct.

Gina Pistol și-a ales bijuteriile pentru nuntă. „I le voi lăsa moștenire lui Josephine” Social media

Gina Pistol va radia în ziua nunții

Până acum, fosta prezentatoare de la Antena 1 a ales cele două rochii pe care le va purta ea, dar și accesoriile pentru domnișoarele de onoare. Din ceea ce a povestit vedeta pe Instagram, se pare că bijuteriile sunt piesa de rezistă al acestui eveniment.

Gina este pur și simplu cucerită de bijuriile pe care le-a ales și deja a decis ce va face cu ele după nuntă. Pentru că au fost alese cu suflet, aceasta a decis să fie o parte din moștenirea ei lăsată Josephinei. Cerceii sunt extrem de speciali și la fel și colierul.

Vedeta a ales să meargă pe accesorii finuțe, dar care să facă diferența în ținută. Acum, rămâne de văzut cum se va asorta Smiley cu ea.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau.”, a spus Gina pe Instagram.