Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu mai bine de doi ani. De atunci și până în prezent, fanii tot speră să o vadă mai des pe Josephine. Cei care au fost pe fază, au prins câteva secvențe cu chipul micuței, însă, de acum încolo, asta nu se va mai întâmpla. 

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Pistol a făcut una dintre cele mai mari gafe. Deși a susținut tare și răspicat că nu o va arăta niciodată pe fiica ei, vedeta a gafat-o. Din greșeală, aceasta a postat un carusel de imagini, printre care și una cu chipul lui Josephine. Până să-și dea seama că a dat-o-n bară, fanii au apucat să o admire pe cea mică.

După acest episod, în viața Ginei a apărut o adevărată dramă. Prezentatoarea a început să plângă, la propriu pentru ceea ce a făcut. Era clar că nu își dorește asta și că nu are cum să mai dea timpul înapoi. Dar, asta nu înseamnă că nu poate schimba strategia pentru viitor.

gina pistol Social Media

Gina Pistol, o mamă grijulie

Până acum, Gina și Smiley erau puși la zid din cauza faptului că își postează fiica cu spatele sau că fac reclame datorită ei. Ei bine, acest lucru este istorie, căci cei doi părinți au luat o decizie radicală. Și anume, aceea că nu o vor mai arăta deloc pe fiica lui pe Instagram. Nici măcar cu spatele!

„Nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de curioși să o vadă! Eu mă ghidez după ce îmi spune inima mea! Am decis împreună cu Gina că e cel mai bine să fie anonimă. O să evitam să o mai postăm chiar și cu spatele”, a ținut să precizeze Smiley, potrivit viva.ro.

Alegerea vine și în urma episodului controversat cu gafa Ginei. Partea bună este că fanii au cam uitat de fiica lor și se concentrează, mai mult, pe nunta celor doi. Gina a fost cerută de soție în urmă cu mai bine de un an, iar răspunsul a fost afirmativ. Nunta urmează să aibă loc chiar anul acesta, după cum au anunțat cei doi.