Gina Pistol a aflat pe propria piele că unii au o imaginație bogată.

De când a devenit mămică, Gina Pistol s-a confruntat cu fel de situații, una mai exagerată ca alta. În trecut, vedeta povestea cum primește mesaje de amenințare de la doamnă pe care nici măcar nu o cunoaște. Deși credea că apele s-au liniștit, seria acuzațiilor aberante continuă. 

Gina Pistol este prezentă pe micul ecran de ani buni. În tot acest timp, vedeta s-a confruntat cu fel de fel de reacții din partea publicului. Dacă până acum nimic din toate astea nu o afectau, lucrurile s-au schimbat de când a apărut Josephine. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” se transformă într-o leoaică atunci când vine vorba de fetița ei.

Încă de când a adus-o pe lume, Gina s-a confruntat cu fel de fel de sfaturi din partea „specialiștilor” de pe internet. Vedeta nu a mai dat curs unor astfel de discuții dar, uneori, reacțiile celor din online o lasă cu gura căscată. Iubita lui Smiley a „aflat”, recent, că, de fapt, nu ea este mama lui Josephine. Ba mai mult, se pare că Smiley susține că este tatăl micuței de frica prezentatoarei.

„Așa este copilul Ginei Pistol. Ea este în închisoare pentru că minte că are un copil cu Andrei Tiberiu Maria, Smiley. El susține minciuna pentru că este amenințat. Somnul rațiunii naște monștri.”, a fost comentariul primit de iubita lui Smiley.

Gina Pistol, acuzată că fetița nu ar fi a lui Smiley. Cum a reacționat vedeta
Social media

Gina Pistol a trăit și le-a auzit pe toate

Gina știa că imaginația unora nu are limite, însă la o astfel de aberație nu se aștepta. Iubita lui Smiley a rămas fără cuvinte în fața unor asemenea replici. Totuși, a vrut să împărtășească totul cu fanii ei pentru ca aceștia să se convingă de aberațiile unor.

„Între timp… undeva într-o minte prăfuită și întunecată…”, a fost reacția Ginei Pistol

În timp ce mulți se agită și emit teorii deplasate, Gina și Smiley se bucură mai mult ca niciodată de micuța lor. Momentan, cei doi nu se mai gândesc la un frățior sau o surioară pentru Josephine, ci preferă să se bucure de fiecare moment petrecut în formula de trei. De dragul lui Josephine, Gina a luat o pauză de la unele dintre proiectele ei de succes, dar nu regretă nicio secundă asta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.