Gheorghe Dincă schimbă declaraţiile! Va spune totul, dacă i se reduce pedeapsa

A trecut mai bine de un an de când Luiza Melencu a dispărut de acasă, iar Gheorghe Dincă zace liniştit în închisoare. Autorităţile s-au chinuit în tot acest an să afle adevărul, atât legat de Luiza, cât şi de Alexandra Măceşanu, tânăra răpită la scurt timp după Luiza. Mai întâi, Dincă a spus că le-a ucis pe amândouă, apoi a spus că sunt traficate, însă schimbă declaraţia foarte des. Acum, Gheorghe Dincă schimbă declaraţiile încă odată.

Gheorghe Dincă joacă alba-neagra

Monstrul din Caracal, aşa cum este cunoscut de români, şi-a schimbat încă odată tactica. Tot ce doreşte el este să învârtă autorităţile şi să scape cu cât mai puţini ani de închisoare. La noile înfăţişări judecătoreşti, Dincă vrea să spună adevărul, însă cu mai multe condiţii, printre care şi reducerea pedepsei.

Astfel, monstrul doreşte acum să obţină o înţelegere cu oamenii legii. El vrea să spună ce ştie, însă vrea să i se reducă pedeapsa. Potrivit ultimelor date, este posibil ca fetele să trăiască şi să fie traficate.

Luiza Melencu nu a fost în casa lui Dincă

Dincă a declarat pentru anchetatori că Luiza a fost răpită şi dusă la el acasă. Acolo a violat-o împreună cu Ştefan Risipiţeanu, prietenul său. Redacţia Evz prezintă câteva situaţii prin care demontează spusele lui Dincă.

În rechizitoriul DIICOT se prezintă o informaţie cum că pe o plapumă din camera unde Dincăa povestit că a sechestrat-o pe Luiza şi unde a fost violată de el şi Risipiţeanu, s-au găsit urme de spermă. Şi că în acea spermă, au existat şi urme epiteliale ale Luizei. Atunci, fragmentele de oase găsite au fost trimise în America pentru a se dovedi că Luiza a fost omorâtă în casa lui Dincă.

Carmen Obîrşanu, avocata familiei Luizei Melencu a explicat că: „Procurorii aveau nevoie de o confirmare care să le susţină povestea cu Luiza omorâtă în casa lui Dincă. Din fericire, această confirmare nu a venit din America.” Avocata familiei este de părere că Luiza nici nu a fost în casa lui Gheorghe Dincă. Aceasta a făcut noi declaraţii, pentru Ezv.

„Sunt descrise cu lux de amănunte în rechizitoriu, grozăviile pe care procurorii pretind că s-au petrecut în acea casă. Luiza a fost obligată să facă inclusiv sex oral cu cei doi. După cum ştim, Dincă nu prea era prieten cu spălatul. Ca să nu mai vorbesc despre Risipiţeanu, care era un om al străzii. Cu siguranţă că, dacă s-ar fi petrecut acele grozăvii cu cei doi nespălaţi, Luiza ar fi vomat. Sau, cel puţin, ar fi salivat abundent. Ori în casă nu s-au găsit nici un fel de urme, nici de vomă, nici de salivă”.

Andra, din nou gravidă? Măruță a făcut anunțul la emisiunea lui

Andra, din nou gravidă? Măruță a făcut marele anunț în emisiunea lui

Margherita din Clejani șochează din nou! ”Rataților”

Margherita din Clejani șochează din nou! ”Te calc și pe tine dacă vreau”