Liderul AUR, George Simion, este foc și pară pe colegii din partid! Acesta a spus vorbe grele la adresa unor membri AUR.

George Simion a fost șocat total. 12 senatori AUR au votat, alături de Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR majorarea salariilor demnitarilor. Politicianul spune că politicienii sunt “nenorociți” și i-a avertizat că oricine votează în favoarea acestei măsuri va fi exclus din partid.

CITEȘTE ȘI: Schimbare totală pe scena politică! PNL a primit o lovitură dură. AUR i-a bătut măr

Deputatul AUR s-a enervat și mai rău din cauza scandalului privind majorarea salariilor de către Senat pentru toți demnitarii.

„Orice parlamentar AUR care votează în Camera Deputaţilor această majorare va fi dat afară în secunda doi. Asta nu e o ameninţare, e o constatare! Nenorociţii ăştia, în actuala criză, de la UDMR au băgat un subterfugiu cu 15 minute înainte. Şi senatorii AUR au votat, o să facem o anchetă, sper din neştire”, a declarat Simion.

George Simion a spus clar! Membrii AUR vor fi concediați: Nenorociții…!
Arhivă presă

Simion: Peste cadavrul meu!

Liderul AUR a precizat că a venit momentul să aibă toleranță zero pentru politicienii care deși trăiesc bine, mai vor bani. În cazul proiectului respectiv, Simion reamintește că deputații vor fi cei care vor da decizia finală.

“Asta este o atenționare, peste cadavrul meu, toleranță zero, nu acceptăm aşa ceva. Nu putem face una şi predica alta. Nu, nu în numele meu şi nu în numele AUR. La revedere!” a scris acesta pe Facebook.

De unde a pornit scandalul

Totul a pornit după ce plenul Senatului a adoptat, miercuri, cu 92 de voturi “pentru” și 22 “împotrivă” un proiect conform căruia aleșilor locali și demnitarilor li se vor majora salariile.

Inițiatorii acestui proiect susțin că scopul acestei legi este de a elimina inegalitățile din sistem.

Această măsură îi va revolta total pe români. Este binecunoscut faptul că politicienii au salarii imense. Ținând cont de criza financiară în care ne aflăm, salariile românilor sunt în continuare extrem de mici. Asta în condițiile în care oamenii nu mai fac față cheltuielilor, din cauza prețurilor colosale.

Se pare că acest lucru nu emoționează clasa politică din România, ba mai mult, parlamentarii vor să se asigure că vor avea “burta plină” indiferent de situația economică a țării.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.