George Burcea obligat să facă ASTA dacă mai vrea să își vadă fetele:

George Burcea

George Burcea face tot ce poate pentru a ii demonstra Andreei Balan ca este un tata responsabil. Pentru a il lasa sa isi vada fetele, cantareata i-a pus o conditie importanta. Acum s-a aflat ce trebuie sa faca Burcea o data la trei luni daca nu vrea sa le piarda pe cele mici. Cei doi fosti iubiti au ajuns la un acord în ceea ce privește programul de vizită. Artista este vehementa cu conditiile impuse. Daca actorul nu le respecta, nu isi vede fetele.

În doar câteva săptămâni va începe procesul de divort dintre George Burcea si Andreea Balan. Cantareata vrea custodie exclusiva asupra celor doua fetite. Artista are de gand sa motiveze cererea cu faptul ca Burcea nu are o locuinta. Mai mult, se va folosi si de faptul ca actorul a fost prins drograt la volan. Potrivit Andreei acest lucru demonstreaza ca nu poate avea incredere sa il lase singur cu fetele.

Conditia Andreei Bălan

Pentru ca George Burcea sa isi mai poata vedea fetele si sta singur cu ele, acesta trebuie sa indeplineasca o conditie importanta. Artista i-a cerut fostului partener sa isi faca o data la 3 luni un test antidrog. Andreea are nevoie sa stie ca George este un tata responsabil. Mai mult, femeia vrea sa se asigure ca Ella și Clara nu vor fi puse in pericol in niciun fel de George Burcea.

„George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele. Andreea este conștientă că cele mici în divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii.

George Burcea a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrug o dată la trei luni.
Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor”, au dezvăluit surse din apropierea vedetei pentru Impact.

persoanele care contestă carantinarea sau izolarea

Un judeţ se închide din cauza coronavirusului. Autorităţile sunt în alertă

Inchiziția spaniolă. Cum decurgea o anchetă și care era rolul Bisericii

Inchiziția Spaniolă, componentă a ”Legendei Negre”