George Burcea aruncă bomba: „A mea…” Adio, divorț?

George Burcea

George Burcea face ce face si isi pune fanii pe jar! O imagine scapata de actor in mediul online sugereaza ca intre el si Andreea Balan lucrurile ar fi revenit la normal. Sa-si mai fi dat cei doi inca o sansa? Desi niciunul nu a facut declaratii clare, George Burcea pare sa dea semne ca impacarea a venit deja si ca divortul nu va mai avea loc.

Au fost luni grele pentru cei doi. De la vestea ca vor divorta, nicio zi nu a mai fost linistita. Ba mai mult, acuzatiile au venit din toate partile. George Burcea a fost acuzat ca profita de averea Andreei Balan. Andreea a primit reprosuri ca nu ii este alaturi sotului ei! Totul a culminat cu un mega scandal in noaptea de Paste. Atunci Burcea i-a aruncat cuvinte grele in mediul online celei care ii era inca nevasta. Andreea a tratat totul cu indiferenta si a incercat sa aplaneze scandalul.

Imaginea publicata de George Burcea i-a uimit pe toti

Dacă în urmă cu cateva zile, Andreea Balan vorbea in continuare despre divort si despre faptul ca va cere custodia exclusiva a fetelor, acum lucrurile par sa fi luat o noua intorsatura. Cei care il urmaresc pe George in mediul online au putut vedea ca actorul petrece mult mai mult timp cu fetele. Practic, din ce posteaza Burcea, se observa ca acesta este prezent zilnic in  casa Andreei Balan. Si ca sa fie si mai sigur ca lumea va intelege asta, actorul a pus o imagine care nu lasa loc de interpretari.

George Burcea și-a pozat fiicele in bucataria Andreei Bălan. Nimic neobisnuit pana aici. Ce a socat insa, a fost descrierea fotografiei: „Bucãtãria mea Mâncãcioasele mele 🍼🍼❤️❤️” a scris George Burcea. Toti cei care o urmaresc pe Andreea Balan stiu ca aceea este bucataria din casa blondei. Mai mult, George a aparut de multe ori in vlogurile Andreei in acest spatiu, rasfatandu-si familia cu tot felul de bunatati.

Concluzia pe care o putem trage din aceste cuvinte e ca George Burcea s-a intors in casa Andreei Balan. Ramane de vazut daca cei doi si-au mai dat o sansa sau daca au facut aceasta mutare doar pentru binele copiilor lor. Indiferent de raspuns, aceasta mutare ar fi un pas inainte pentru cei doi. Ar fi calea minunata de a deveni prieteni pentru copilele lor. Până în acest moment niciunul dintre protagonisti nu a dat mai multe detalii despre aceasta mutare.

Cauza morții

Cauza morții lui Costin Mărculescu! Ce au descoperit legiștii! ȘOC!

fosta soție

Fosta soție i-a dat lovitura fatală lui Costin Mărculescu! Ce i-a făcut