George Burcea i-o întoarce Andreei Bălan! Cu ce femeie s-a afișat:

George Burcea

George Burcea ii da replica Andreei Bălan! După ce s-a aflat de relatia cantaretei cu Tiberiu Argint, actorul a publicat imagini in care apare alaturi de alta femeie. Cine este blonda misterioasa? Are si Burcea o iubita noua? Mii de intrebari vin acum de la fanii fostului cuplu. Multi sperau ca Andreea si George sa se impace si sa formeze din nou o familie fericita.

Cei doi s-au casatorit in urma cu 1 an, iar acum 6 luni au anuntat despartirea. Asta nu ar fi nimic, insa blondina si-a facut iubit nou. In ciuda faptului ca George Burcea a dat cateva semne ca lucrurile cu Andreea s-ar fi imbunatatit, adevarul a fost altul. In timp ce actorul statea in casa artistei si avea grija de Ella si Clara, femeia era la mare și avea grija… sa nu fie vazuta cu noul iubit. Eforturile artistei au fost in zadar si relatia a fost facuta publica.

George Burcea are iubita?

Câteva imagini publicate de George Burcea dupa ce s-a aflat de iubitul fostei partenere, i-au pus pe multi pe ganduri. Acesta s-a pozat alaturi de o frumoasa blondina, iar multi s-au intrebat daca aceasta este noua lui iubita. Internautii au crezut initial ca barbatul si-a facut curaj sa isi asume o noua relatie, dupa ce Andreea si-a refacut viata. De fapt, tanara din imaginile de mai jos este doar o colega actrita de a lui George Burcea.

Actorul a postat o fotografie la InstaStory, care ridică foarte multe semne de întrebare. Acesta este surprins într-o ipostază extrem de apropoiată de blondină. În imaginea respectivă, cei doi par să fie pe punctul de a se săruta. Însă, lucrurile nu stau așa cum par. Blondina care și-a tot făcut apariția pe Instagramul lui George Burcea este Denisa Nicolae Romanescu, colega de breaslă a actorului. Ea este actriță și este căsătorită cu Liviu Romanescu.

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău, gravidă? Pozele care o dau de gol pe cântăreață:

Isteria OZN a luat naștere la scurt timp după al Doilea Război Mondial